Το νέο καινοτόμο προϊόν της Apple φιλοδοξεί να γράψει ιστορία. Πρόκειται για τα Apple Glasses, τα οποία φυσικά έχουν μοναδικό design και μεταξύ των πολύ «έξυπνων» χαρακτηριστικών τους θα μπορούν να ξεκλειδώνουν αυτόματα και όλες τις συσκευές Apple που έχεις στο σπίτι ή το γραφείο σου.

Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό ότι ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός εδώ και καιρό εργάζεται στην ανάπτυξη των έξυπνων γυαλιών του, που μέχρι στιγμής ακούνε στο όνομα «Apple Glasses». Τώρα, διάφορες πηγές αναφέρουν ότι η Apple αναπτύσσει για τα συγκεκριμένα γυαλιά μια τεχνολογία που θα επιτρέπει σε αυτά τα γυαλιά να ξεκλειδώνουν όλες τις συσκευές μας, με τον ίδιο τρόπο που ένας χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει το MacBook του όταν φοράει το Apple Watch.

Η συνεργασία του μέλλοντος είναι αυτή της Microsoft και της Apple και αυτό που ετοιμάζουν είναι πέρα από κάθε φαντασία

Σύμφωνα με την Apple, οι συσκευές της θα ξεκλειδώνουν από τα γυαλιά μόνο όταν ο χρήστης πλησιάζει αρκετά κοντά τους, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια ακριβώς απόσταση θα ενεργοποιείται η λειτουργία. Παράλληλα, η νέα τεχνολογία θα προβλέπει και άλλες επιλογές για τους χρήστες που δεν θέλουν οι συσκευές τους να ξεκλειδώνουν αυτόματα.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News