Μπορεί να περπατάς ή γυμνάζεστε και να προσπαθείς να ακούσεις ένα τραγούδι ή ένα podcast με τα ασύρματα AirPods σου, μέχρι που ξαφνικά ο ήχος σταματά να παίζει. Πολλοί χρήστες των πολυτελών ακουστικών έχουν παρατηρήσει τέτοια περιστατικά ενώ σε πολλούς ανθρώπους, αυτό το πρόβλημα παύσης συμβαίνει συνεχώς. Γιατί τα AirPods σταματούν να παίζουν ξαφνικά;

Δες πώς να καθαρίσεις τα ακουστικά και την θήκη AirPods σωστά

Γιατί τα AirPods σταματούν να παίζουν ενώ τα χρησιμοποιείς

Δυστυχώς, καμία τεχνολογία δεν είναι τέλεια και τα AirPods είναι επιβαρυμένα με δυσλειτουργίες όπως αυτό το πρόβλημα παύσης από το πουθενά.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους τα AirPods soy ενδέχεται να τίθενται σε παύση. Αν και συνήθως διαθέτουν μεγάλη εμβέλεια Bluetooth, οι υπερβολικές φυσικές παρεμβολές — για παράδειγμα, μέσα από τοίχους — μπορεί να διαταράξουν τη σύνδεση μεταξύ της συσκευής και των AirPods. Οι αισθητήρες ανίχνευσης αυτιών σε κάθε AirPod μπορεί επίσης να είναι επιρρεπείς σε παρεμβολές. Εάν τα AirPods δεν είναι αρκετά καθαρά, ενδέχεται να ενεργοποιηθούν ξαφνικά και να προκαλέσουν παύση του ήχου.

Εάν τα προβλήματά σχετίζονται με τους αισθητήρες ανίχνευσης αυτιών, μπορείς να αποσυνδέσεις τα AirPods και να προσπαθήσεις να τα καθαρίσεις. Ο καθαρισμός τους θα μπορούσε να λύσει τα προβλήματα τυχαίας παύσης. Όσον αφορά τη σύνδεση Bluetooth, μπορείς επίσης να δοκιμάσεις να τα αποσυνδέσεις και να τα ξανασυνδέσεις. Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου μπορεί επίσης να λειτουργήσει.

Η χαμηλή μπαταρία θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει το πρόβλημα της παύσης. Τα AirPods με χαμηλή μπαταρία ενδέχεται να έχουν πρόβλημα να διατηρήσουν μια σταθερή σύνδεση. Βεβαιώσου ότι τα AirPods είναι φορτισμένα και αυτό μπορεί να λύσει τα προβλήματα παύσης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News