Ο αλγόριθμος αλλάζει -ξανά- κι επανέρχεται το χρονολογικό feed στο Instagram, αλλά με μια διαφορά: Πλέον ο καθένας μπορεί να επιλέξει πώς θέλει να είναι το feed του. Μάλιστα, στη χρονολογική ροή υπάρχουν δύο επιλογές, τις οποίες θα σου δείξουμε βήμα- βήμα παρακάτω.

Έξι χρόνια μετά τη μετάβαση από μια χρονολογική ροή σε έναν αλγόριθμο με βάση περισσότερο τα ενδιαφέροντα, το Instagram παρουσίασε την επιλογή για τους χρήστες να ελέγχουν τι εμφανίζεται στη ροή τους.

Τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον προεπιλεγμένο αλγόριθμο που περιλαμβάνει προτεινόμενες αναρτήσεις ή μπορείς να επιλέξεις μεταξύ μιας χρονολογικής ροής με αναρτήσεις από όλους τους λογαριασμούς που ακολουθείς. Επιπλέον, μπορείς επίσης να επιλέξεις να βλέπεις αναρτήσεις από 50 αγαπημένους σου λογαριασμούς. Η προσθήκη λογαριασμών στη λίστα των αγαπημένων σου, θα τους δώσει επίσης προτεραιότητα στο feed που ελέγχεται από τον αλγόριθμό σου.

Χρονολογικό feed στο Instagram: Πώς να αλλάξεις τον αλγόριθμό σου στο Instagram:

 1. Άνοιξε το Instagram
 2. Πάτησε “Αρχική σελίδα” στην επάνω αριστερή γωνία
 3. Επίλεξε “Ακολουθώ”

Όταν κλείσεις την εφαρμογή Instagram και την ανοίξεις ξανά, θα είναι προεπιλεγμένη στη ροή “Αρχική σελίδα”, επομένως πρέπει να το κάνεις αυτό κάθε φορά που θέλεις να βλέπεις την χρονολογική ροή.

Πώς να προσθέσεις κάποιον στη λίστα αγαπημένων σου:

 1. Άνοιξε το Instagram
 2. Πάτησε “Αρχική σελίδα” στην επάνω αριστερή γωνία
 3. Επίλεξε “Διαχείριση αγαπημένων”
 4. Διάλεξε τα 50 άτομα που θέλεις στη λίστα Αγαπημένων σου
  Μόλις ένας λογαριασμός είναι στα Αγαπημένα σου, θα εμφανιστεί εδώ.

Πώς να δεις τη ροή των αγαπημένων σου:

 1. Άνοιξε το Instagram
 2. Πάτησε “Αρχική σελίδα στην επάνω αριστερή γωνία
 3. Διάλεξε “Αγαπημένα”

Καλό σκοράρισμα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News