Εάν έχεις παλαιότερη PS κονσόλα, δεν έχουμε πολύ καλά νέα για σένα, καθώς μπορεί να είσαι ανάμεσα σε εκείνους που θα χάσουν την πρόσβαση στο PS Store.

Η Sony επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη διακοπή της πρόσβασης στο PlayStation Store σε παλαιότερες κονσόλες, ανακοινώνοντας πως αυτή ια κοπεί οριστικά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2021.

Πάμε να δούμε αναλυτικά για ποιους θα κοπεί η πρόσβαση στο PS Store και πότε

Για τα PS3 και PS Vita η πρόσβαση θα κοπεί στις 27 Αυγούστου 2021, ενώ για το και PSP στις 2 Ιουλίου 2021.

Όπως αναφέρει η Sony στο blog της, «οι κάτοχοι των PS3, PS Vita και PSP θα μπορούν να κατεβάσουν τα παιχνίδια που έχουν αγοράσει, καθώς και να εξαργυρώσουν κωδικούς για games και PS Plus, ενώ θα υποστηρίζονται οι αγορές παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα και για το PS4. Παράλληλα, θα υπάρχει κανονικά πρόσβαση στη Download List μέσα από τη συσκευή. Δεν θα επηρεαστούν ούτε οι συνδρομές στις υπηρεσίες PS Now και η πρόσβαση στα αντίστοιχα παιχνίδια που προσφέρονται μέσα από το PS Plus».

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να αγοράσεις ένα παιχνίδι και να το κατεβάσεις στο PS3.

Αυτό που δεν θα είναι δυνατό είναι η δυνατότητα αγοράς νέων παιχνιδιών, videos και in-game περιεχομένου μέσα από το PlayStation Store χρησιμοποιώντας κάποιο από τα PS3, PS Vita και PSP.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News