Όταν έρχεται η ώρα να διαλέξεις χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου μπορεί να δυσκολευτείς για το τι ακριβώς να τους πάρεις. Η άποψή μας είναι ότι κάθε δώρο με αγάπη είναι ένα καλό δώρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις κάτι με αγάπη και να μην εκτιμηθεί! Όμως, επίσης συμφωνούμε ότι κάθε άνθρωπος έχει άλλο γούστο. Εάν, λοιπόν, έχεις gadgetάκηδες φίλους και δεν ξέρεις τι δώρο να τους πάρεις, ετοιμάσαμε έναν οδηγό με δώρα τεχνολογίας για να πάρεις έμπνευση!

Οι καλύτερες ιδέες για δώρα τεχνολογίας

Φορητά ηχεία- Ακουστικά

Δεν είναι ανάγκη να δώσεις μια περιουσία πλέον για να αγοράσεις ένα φορητό ηχείο ή ακουστικά. Τα brands που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλά και υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο. Κάνε μια απλή έρευνα και θα δεις ότι θα βρεις σίγουρα κάτι που να ταιριάζει στον φίλο σου! Bonus θα βρεις φορητά ηχεία σε πολλά χρώματα για να διαλέξεις!

δώρα τεχνολογίας
Pexels

Smartwatch

Πλέον, μπορείς να βρεις fitwatch με τιμές που ξεκινούν απ’ τα 20-30€ και εάν ο φίλος σου θέλει απλά ένα ρολόι για να παρακολουθεί τη γυμναστική του, τους παλμούς του, τα βήματα και να βλέπει τις βασικές ειδοποιήσεις του κινητού του, οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές! Αυτό το δώρο σίγουρα θα το ευχαριστηθεί!

δώρα τεχνολογίας
Unsplash/ Luke Chesser

Smart finder

Το τέλειο δώρο για τον φίλο σου που χάνει όλη την ώρα τα πράγματά του ή ακόμα και για τη μητέρα ή τον πατέρα σου που δυσκολεύονται να βρουν τα κλειδιά τους! Χρηστικό και πολυλειτουργικό!

Πληκτρολόγιο- Χειριστήριο

Για τον φίλο σου τον gamer που ξοδεύει όλη την μέρα παίζοντας παιχνίδια, αυτό είναι το ΤΕΛΕΙΟ δώρο. Μπορείς να του αντικαταστήσεις το παλιό του πληκτρολόγιο με καινούργιο ή να του αγοράσεις νέο χειριστήριο που θα λατρέψει!

δώρα τεχνολογίας
Pexels

Θήκη λάπτοπ- κινητού- AirPods

Για το τέλος αφήσαμε ένα δώρο που δεν είναι απαραίτητα μόνο για τους gadgetάκηδες φίλους σου. Μια πολύ ωραία ιδέα για δώρο είναι θήκη για κάποια συσκευή. Είναι εύκολο να βρεις, είναι ένα πολύ χρηστικό δώρο και το σίγουρο είναι ότι όλοι θα το εκτιμήσουν!

δώρα τεχνολογίας

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα δώρα τεχνολογίας που ξεχωρίσαμε εμείς! Αν έχεις κι άλλες ιδέες, μην διστάσεις να τις μοιραστείς μαζί μας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News