Συνήθως θέλουμε να ποστάρουμε φωτογραφίες στα social media μόλις τις τραβάμε για να μην χάσουμε “τη στιγμή”! Κι ενώ δεν είμαστε υπέρ των φίλτρων και της ψεύτικης εικόνας, ας το παραδεχτούμε: Κάποιες φωτογραφίες χρειάζονται editing! Δεν λέμε να αλλάξεις το πρόσωπό σου, να κρύψεις κάθε φυσικό σημάδι που μπορεί να έχεις ή να κάνεις μια βροχερή μέρα στη θάλασσα να φαίνεται ηλιόλουστη, αλλά λίγη επεξεργασία για να έχεις ένα βέλτιστο αποτέλεσμα, δεν πείραξε ποτέ κανένα! Κι εννοείται πως δεν θα περιμένεις να βρεθείς στο λάπτοπ και στο Photoshop σου, γι’ αυτό βρήκαμε μερικές απ’ τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείς να κατεβάσεις για να έχεις στο κινητο σου!

Με αυτές τις εφαρμογές το editing των φωτογραφιών σου θα σου φανεί παιχνιδάκι, καθώς με πολύ μικρές, απλές κινήσεις θα απογειώσεις το αποτέλεσμα!

Οι εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που αξίζει να έχεις στο κινητό σου

Snapseed

Στο Snapseed θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για μια πλήρη επεξεργασία φωτογραφίας. Μάλιστα περιλαμβάνει και εργαλεία, τα οποία συνήθως συναντάμε μόνο σε προγράμματα για υπολογιστή. Είναι δωρεάν και θα το αγαπήσεις!

Free για Android και iOS.

Lightroom

Δεν χρειάζεται να έχεις ενεργή συνδρομή στο Adobe Creative Cloud για να χρησιμοποιήσεις την εξαιρετική εφαρμογή Lightroom στο κινητό σου τηλέφωνο. Η εφαρμογή διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών ενώ η υπογραφή της Adobe κάνει αυτό το app ένα μικρό διαμάντι!

Freemium για Android και iOS.

Google Photos

Το Google Photos είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος αποθήκευσης των φωτογραφιών σου. Μπορείς να τις επεξεργαστείς εκεί και τα διαθέσιμα εργαλεία είναι υπεραρκετά για να κάνεις στα γρήγορα ένα editing και να αναβαθμίσεις κάθε φωτογραφία σου.

Free για Android και iOS.

Afterlight

Με το Afterlight μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, απλά στην αρχή θα πειραματιστείς μέχρι να μάθεις όλα τα χαρακτηριστικά του. Απ’ την στιγμή που θα εξοικειωθείς μαζί του, θα το λατρέψεις!

Freemium για Android και iOS.

Pixlr

Πρόκειται για μια εφαρμογή που έχει αγαπηθεί από πολλούς χρήστες εξαιτίας της απλότητάς της. Δεν υπάρχει περίπτωση να την κατεβάσεις και να δυσκολευτείς να την χρησιμοποιήσεις.

Freemium για Android και iOS.

Τα λάθη με τα hashtags που σου κοστίζουν followers στο Instagram

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News