Ο ασύρματος φορτιστής της Xiaomi καταρρίπτει κάθε ρεκόρ φορτίζοντας το κινητό σου στο 100% μέσα σε μόλις 19 λεπτά! Το τεστ έγινε σε ένα Mi 10 Pro κι έδειξε τους ασύλληπτους χρόνους φόρτισης της συσκευής!

Η ταχύτερη φόρτιση από κάθε ανταγωνιστή υπόσχεται με 80W να φορτίσει ασύρματα μια συσκευή με μπαταρία 4.000mAh μέχρι το 50% μέσα σε 8 λεπτά και μέχρι το 100% σε 19 λεπτά!

Το προηγούμενο ρεκόρ ταχύτερης φόρτισης το είχε η Oppo με το AirVOOC των 65W, ενώ τότε η Xiaomi διέθετε ασύρματο φορτιστή με 50W που μπορούσε να φορτίσει πλήρως μια συσκευή με μπαταρία 4.500mAh σε 40 λεπτά.

Αυτά είναι τα νέα iPhone 12, τα πιο δυνατά μοντέλα ever της Apple. Χρώματα, χαρακτηριστικά και πρώτες πληροφορίες για την τιμή

Ο ασύρματος φορτιστής της Xiaomi εν δράσει

Η εταιρεία μοιράστηκε ένα video με τη νέα τεχνολογία σε δράση φορτίζοντας ένα smartphone Xiaomi Mi 10 Pro.

Το video δείχνει ότι το τηλέφωνο φορτίζει από το 0 έως το 10% σε μόλις ένα λεπτό και από το 0 έως το 50% σε μόλις οκτώ λεπτά. Ένα επίπεδο φόρτισης 80 τοις εκατό -το οποίο είναι συνήθως αρκετό για τις δραστηριότητες μιας ημέρας- επιτυγχάνεται σε μόλις 14 λεπτά.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα λανσαριστεί ο ασύρματος φορτιστής στην αγορά, αλλά το σίγουρο είναι πως θα κάνει την διαφορά, αφού πλέον όλα οδηγούν προς την κατεύθυνση των ασύρματων φορτιστών. Το θέμα είναι ποιος φορτιστής θα φανεί πιο αξιόπιστος!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News