Τώρα και υπότιτλοι στα stories! Πώς; Με τη νέα δυνατότητα που μας δίνει το Instagram μέσα από ένα ολόφρεσκο sticker!

Το Instagram ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε μια νέα λειτουργία υποτίτλων στα stories, τα Captions. Μέχρι πρόσφατα, οι υπότιτλοι ήταν δυνατό να προστεθούν μόνο στο IGTV και στο app Threads. Πλέον, όμως, μπορεί κάποιος να βάλει πολύ εύκολα υπότιτλους στα stories του και στα reels του, για μια καλύτερη εμπειρία χρήσης.

Υπότιτλοι στα stories: Πώς το κάνω;

Μπορείς να προσθέσεις υπότιτλους στα stories σου με το νέο αυτοκόλλητο Captions, το οποίο θα δείχνει σε γραπτή μορφή όσα λέει το video. Το νέο αυτοκόλλητο έκανε το λανσάρισμά του στο Instagram για Android και iOS. Σε περίπτωση που δεν σου έχει εμφανιστεί ακόμα, είναι διότι έκανε το ξεκίνημά του από αγγλόφωνες χώρες, όμως, σύντομα θα είναι διαθέσιμο και σε άλλες χώρες, όπως επιβεβαίωσε το ίδιο το Instagram.

Φυσικά, οι υπότιτλοι δεν θα ανεβαίνουν χωρίς να τους ελέγξεις. Θα μπορείς να επεξεργαστείς το κείμενο που θα εμφανίζεται στα stories και φυσικά να βάλεις το στιλ και το χρώμα που θέλεις, ενώ θα μπορείς να διορθώσεις το κείμενο από τυχόν λάθη.

Το “Sound off” είναι ένας τρόπος να βλέπουν πολλοί αναρτήσεις και stories, επομένως οι υπότιτλοι έρχονται να κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη.

Το Facebook αναπτύσσει επίσης μια επιλογή υπότιτλων για τα Facebook Stories.

Επιτέλους: Το Instagram θα μας αφήνει να κάνουμε στα Stories κάτι που περιμέναμε χρόνια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News