Ο Mr Beast, ο άνθρωπος που δίνει εκατομμύρια σε περαστικούς και το 2019 είχε φυτέψει μαζί με άλλους YouTubers 20 εκατομμύρια δέντρα, τώρα βοηθάει επιχειρήσεις που έχουν πληγεί απ’ τον κορονοϊό.

Η εταιρεία του, MrBeast YouTube LLC, και η Jeffree Star Cosmetics την οποία διευθύνει ο YouTuber Jeffree Star, έλαβαν δύο δάνεια για να προσφέρουν ανακούφιση σε μικρές επιχειρήσεις που επλήγησαν απ’ τον κορονοϊό.

Όπως διαβάζουμε στα διεθνή ΜΜΕ, οι δύο εταιρείες έλαβαν η κάθε μια από ένα δάνειo που κυμαινόταν από 350.000 έως 1 εκατομμύριο δολάρια!

Τα συγκεκριμένα δάνεια προορίζονται για να βοηθήσουν μικρές επιχειρήσεις που βιώνουν οικονομικές δυσκολίες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προκειμένου να μπορέσουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους.

Ποιος είναι ο Mr Beast;

Ο Mr Beast, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Jimmy Donaldson, είναι YouTuber με περίπου 42,8 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του. Είναι γνωστός για τα φιλανθρωπικά δώρα που κάνει, ακόμα και σε περαστικούς.

O μόλις 22 ετών YouTuber μεγάλωσε στην πόλη Greenville και ανέβασε το πρώτο του video στο YouTube το 2012, όταν ήταν μόλις 13 ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο YouTube δημοσιεύοντας videos με το όνομα “MrBeast6000.” Τα πρώτα χρόνια, προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να κυριαρχήσει δημιουργώντας το περιεχόμενο που πίστευε ότι θα προσελκύσει το μεγαλύτερο κοινό.

Προσπάθησε να παίξει τον αλγόριθμο του YouTube και πειραματίστηκε με πολλά διαφορετικά projects μέχρι να βρει τον χαρακτήρα του: Video games, συμβουλές και κόλπα σε επίδοξους δημουργούς, memes… Κανένα απ’ αυτά, όμως, δεν γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Όταν γράφτηκε στο Πανεπιστήμιο, σταμάτησε να το παρακολουθεί λίγο καιρό μετά και δήλωσε στη μητέρα του ότι θα προτιμούσε να είναι φτωχός παρά να κάνει οτιδήποτε άλλο απ’ το να ασχολείται με το YouTube!

Με τη στήριξη της μαμάς του, συνέχισε τα videos στο YouTube κι έγινε για πρώτη φορά viral το 2017 όταν ανέβασε ένα video με τον ίδιο να μετράει μέχρι το… 100.000! Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αυτό του πήρε 44 ώρες!

Πλέον, έχει βρει τον χαρακτήρα του και ανεβάζει συνεχώς videos με διάφορα challenges, μοιράζοντας στον κόσμο χρήματα. Για παράδειγμα, έφαγε το πιο μεγάλο κομμάτι πίτσα στον κόσμο, υιοθέτησε όλα τα σκυλάκια από ένα καταφύγιο ζώων και έδωσε 200.000 δολάρια σε ανθρώπους που έχασαν τη δουλειά τους. Κάθε του video είναι μοναδικό και γίνεται viral!

Η φιλανθρωπία κυλάει στο αίμα του και το έχει αποδείξει πολλές φορές!

Η προσφορά του προκαλεί χαρά κι εμείς τον θαυμάζουμε!

Δες ακόμα:

Τα 5 videos με τα περισσότερα dislikes ever!