Πώς είναι να οδηγείς σε πόλεις του εξωτερικού; Ξέρουμε! Κι ακόμα κι αν είμαστε σε lockdown, μπορούμε να ταξιδέψουμε σε όποια πόλη θέλουμε, να οδηγήσουμε αλλά και να ακούσουμε τι παίζει στα ραδιόφωνα του κόσμου. Η εφαρμογή Drive and Listen θα σε ταξιδέψει χωρίς να χρειαστεί καν να βγεις απ’ το σπίτι!

Πρόκειται για μια εκπληκτική ιδέα που ανακάλυψε η σελίδα “Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ” στο Facebook που πολύ αγαπάμε!

💥 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ 💥 λοιπόν αυτό είναι ένα εκπληκτικό ταξιδιάρικο σάιτ που έστειλε ο…

Posted by Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ on Wednesday, 4 November 2020

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο site της εφαρμογής Drive and Listen, να διαλέξεις απ’ τη λίστα πάνω δεξιά σε ποια πόλη θέλεις να ταξιδέψεις και αυτόματα μεταφέρεσαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, που οδηγεί στην πόλη. Την ίδια στιγμή ακούς τοπικά ραδιόφωνα!

Μια φανταστική ιδέα που είχε ο δημιουργός της εφαρμογής, ο Erkam, τον οποίο αν θέλεις μπορείς να στηρίξεις με ένα μικρό ποσό, για να τον βοηθήσεις να συνεχίσει την δουλειά του και να προσθέσει ακόμα περισσότερες πόλεις.

Πάμε βόλτα στα ωραιότερα παλάτια και κάστρα του κόσμου απ’ τον καναπέ μας!

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια τέλεια εφαρμογή για το lockdown που σίγουρα θα μας κρατήσει παρέα, αφού συνδυάζει δύο μεγάλες αγάπες: Το ταξίδι και τη μουσική!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στη μουσική και να απολαύσεις τη διαδρομή! Μπορεί να είσαι σπίτι, αλλά όλα μοιάζουν πιο θετικά εάν οδηγείς στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, την Αβάνα ή το Βερολίνο!

Μερικές εικόνες απ΄ την εφαρμογή Drive and Listen:

Πάρε μια γεύση απ’ τη Ρώμη:

Απ’ την Στοκχόλμη:

Απ’ την Θεσσαλονίκη:

Απ’ τη Νέα Υόρκη:

Και από την Χαβάη!

5+1 τρόποι να ταξιδέψεις από τον… καναπέ σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News