Μία από τις ταινίες που είχε κάνει πάταγο όταν βγήκε στο σινεμά ήταν η ταινία Avatar! Αυτή τη φορά οι προσδοκίες είναι ήδη υψηλές για τους fan της ταινίας καθώς το Avatar σε παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Το Avatar σε παιχνίδι

Στην αυτόνομη ιστορία, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός Ναΐβι και ξεκινούν ένα ταξίδι πέρα ​​από τα Δυτικά Σύνορα. Κατά τη διάρκεια του εικονικού E3 το Σάββατο (12/6), η Ubisoft έριξε μια πρώτη ματιά στο Avatar: Frontiers of Pandora, ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας.

Το παιχνίδι περιγράφεται από τη γαλλική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών ως αυτόνομη ιστορία στο οικείο σύμπαν Avatar στο οποίο οι χρήστες «παίζουν ως Na’vi και ξεκινούν ένα ταξίδι πέρα ​​από τα δυτικά σύνορα, ένα κομμάτι της Πανδώρας που δεν έχουν ξαναδεί. Εξερευνήστε έναν ζωντανό και αντιδραστικό κόσμο που κατοικείται από μοναδικά πλάσματα και νέους χαρακτήρες και σπρώξτε πίσω τις τρομερές δυνάμεις RDA που τον απειλούν. “

Ο τίτλος αναπτύχθηκε από το Ubisoft studio Massive Entertainment, με έδρα τη Σουηδία, σε συνεργασία με την Disney και την Lightstorm Entertainment.

Στο παρακάτω τρέιλερ, μερικές από τις καταπράσινες περιοχές της Πανδώρας αποκαλύπτονται μαζί με μια σειρά πανίδας Avatar, που οδηγεί σε μια ματιά στην εγκατάσταση διαχείρισης πόρων και στον στρατιωτικό εξοπλισμό της.

Avatar: Τα Frontiers of Pandora έρχονται στο PlayStation 5, Xbox Series X / S, PC, Amazon Luna και Google Stadia το 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News