Το Instagrm φαίνεται να έρχεται πλήρως ανανεωμένο κι εμείς αναρωτιόμαστε «τι θα ακούσουν τα αυτάκια μας πάλι;» Φυσικά και μιλάω για τη νέα λειτουργία που πρόκειται να ενεργοποιήσει και δεν είναι άλλη από την δυνατότητα να απαντούν οι χρήστες στα Stories μέσω ενός φωνητικού μηνύματος ή μιας εικόνας. Εσένα πώς σου φαίνεται αυτή η αλλαγή;

Σύμφωνα με τον Alessandro Paluzzi, έναν προγραμματιστή που είναι γνωστός για την εύρεση νέων λειτουργιών, ανέφερε ότι το Instagram εργάζεται επί του παρόντος στη δυνατότητα απάντησης στα Stories με φωνητικά μηνύματα.

Πώς θα βάλεις χρονολογικό feed στο Instagram και ποιες είναι πλέον οι επιλογές σου;

Φωνητικά μηνύματα στα stories: Οι νέες αλλαγές στην πλατφόρμα

Το στιγμιότυπο οθόνης που κοινοποίησε στο Twitter δείχνει την επιλογή απάντησης σε μια ιστορία με φωνητικό ή μια εικόνα που τοποθετείται στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, δίπλα στο πλαίσιο κειμένου.

Λοιπόν, εάν η λειτουργία κυκλοφορήσει πράγματι στο Instagram, θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν στην πλατφόρμα, καθώς πολλοί έχουν πλέον στραφεί στην ενημέρωση των ακολούθων τους σχετικά με την καθημερινή τους ζωή μέσω των Stories, η οποία είναι επίσης πιο γρήγορη και πιο προσιτή.

Το iPhone έχει «κρυφό» χάρτη και παρακολουθεί κάθε σου κίνηση – Μάθε πώς να τον απενεργοποιήσεις

Τα Instagram Stories εμφανίζονται αναδυόμενα στο επάνω μέρος της οθόνης στη ροή και οι εικόνες ή τα βίντεο που ανεβαίνουν ως Ιστορίες εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες. Οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να επιλέξουν το κοινό τους ή να το περιορίσουν ανεβάζοντάς το περιεχόμενό τους με το φίλτρο «Στενοί φίλοι», μια επιλογή που δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για αναρτήσεις.

Απ’ ό,τι φαίνεται το Instagram προχωρά συνέχεια σε αλλαγές και ανανεώσεις προκειμένου να κρατήσει τον ανταγωνισμό στα ύψη και να διατηρήσει το ενδιαφέρον των χρηστών του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News