Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν, πολλοί γονείς αποφασίζουν να τους αγοράσουν ένα smartphone, προκείμενου να επικοινωνούν τις ώρες που λείπουν από το σπίτι. Ο κόσμος μας, όμως, είναι χαοτικός και κυκλοφορούν πολλές παγίδες. Πώς μπορείς να προστατέψεις το παιδί σου από αυτές;

Αν και μπορεί να είναι λίγο δύσκολο όσον αφορά τον εθισμό στο κινητό και στα social media, το να δώσεις στα παιδιά σου το πρώτο τους gadget μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά αν περνούν πολλή ώρα έξω από το σπίτι λόγω υποχρεώσεων.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Ένας χρήστης μοιράστηκε ένα «mum hack» για το iPhone στο TikTok, το οποίο μπορεί να διασφαλίσει ότι τα παιδιά σου θα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Η Lauren δημοσίευσε το συγκεκριμένο hack στο TikTok της κι έλυσε τα χέρια σε πολλές μαμάδες! Με αυτό το hack το κινητό σου θα κουδουνίζει σε πλήρη ένταση όταν λαμβάνεις ένα μήνυμα ή μια κλήση από το παιδί σου ακόμα κι το τηλέφωνό σου είναι σε αθόρυβη λειτουργία.

Apple: Πότε θα γίνει η παρουσίαση του νέου iPhone 14; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

@laurenjd25 MUM HACK.. #munhack #parenting #emergency #emergencycontact ♬ original sound – Lauren Davies 💕

Emergency Bypass – iPhone: Πώς θα το ενεργοποιήσεις;

Πήγαινε στις επαφές σου και επίλεξε την επαφή που θέλεις, στην συνέχεια πάτησε επεξεργασία και διάλεξε την επιλογή «set to emergency bypass». Με αυτόν τον τρόπο, κάθε φορά που θα σε καλεί η επαφή που όρισες, το κινητό σου θα χτυπάει ανεξάρτητα αν το κινητό είναι στην σίγαση.

Emergency Bypass iphone
Pexels

Οι 3 πιο χρήσιμες, δωρεάν εφαρμογές για iPhone, σύμφωνα με το Reddit

Το συγκεκριμένο κόλπο λειτουργεί για κάθε επαφή, οπότε μπορείς να το κάνεις και για τους αγαπημένους σου, όπως τους γονείς ή τον σύντροφό σου.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας του iPhone που σιγά σιγά τα ανακαλύπτουμε. Οπότε έχε το νου σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News