Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό για τη δημοφιλή υπηρεσία Messenger: Soundmojis, γνωστό και ως emoji με ήχο. Η πρώτη εκδοχή του soundmoji, που κυκλοφόρησε στην Παγκόσμια Ημέρα Emoji στις 17 Ιουλίου, περιλαμβάνει ήχους όπως το γέλιο, χειροκρότημα, γρύλους, τύμπανα και σατανικό γέλιο. Θα μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε ηχητικά κλιπ από τις δημοφιλής σειρές όπως Brooklyn Nine-Nine και Bridgerton. Βρείτε εδώ ό,τι χρειάζεται να μάθετε για τα νέα emoji με ήχο.

Unsplash

Περισσότερα ηχητικά εφέ και bytes ήχου θα προστίθενται τακτικά, ανακοίνωσε το Facebook.

Το Soundmoji, για τώρα τουλάχιστον, περιορίζεται αποκλειστικά στη βιόσφαιρα του Facebook. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο στο Messenger και όχι στην προεπιλεγμένη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων του τηλεφώνου σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, ξεκινήστε μια συνομιλία στο Messenger και μετά αγγίξτε το χαμογελαστό πρόσωπο και επιλέξτε το εικονίδιο του ηχείου. Θα μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση ήχων πριν τους στείλετε.

Σύμφωνα με το Statista.com, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανταλλαγής μηνυμάτων του Facebook Messenger αγγίζει τους 1.3 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαία. Κάθε μέρα αυτοί οι χρήστες στέλνουν πάνω από 2,4 δισεκατομμύρια μηνύματα με emojis. Με τo καινούριο χαρακτηριστικό των Soundmojis, οι χρήστες θα έχουν μια ακόμα επιλογή να εκφραστούν χωρίς να χρειάζεται να πουν κάτι παραπάνω και πιθανότατα τα νούμερα θα ανέβουν ακόμα παραπάνω.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News