Αυτό το χρυσό PlayStation 5 είναι φτιαγμένο από 20 κιλά χρυσού και είναι μία από τις πιο ακριβές -εάν όχι η ακριβότερη- κονσόλες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Σας παρουσιάζουμε το Playstation 5 Golden Rock, όπως είναι η ονομασία του τελευταίου δημιουργήματος της Caviar.

Η Caviar είναι ρωσική εταιρεία, η οποία είναι γνωστή για τις πολυτελείς εκδοχές διάφορων δημοφιλών ηλεκτρονικών που ανακατασκευάζει και πρόσφατα παρουσίασε ένα Playstation 5 που είναι φτιαγμένο από 20 κιλά χρυσού και φυσικά είναι περιορισμένης έκδοσης. Αυτό το PS5 δεν είναι για να παίζεις, αλλά για να το έχεις σε θησαυροφυλάκιο!

Η πανέξυπνη ιδέα για να μάθεις εάν το PS5 χωράει στο έπιπλο που θα αγοράσεις!

Συγκεκριμένα, το Playstation 5 Golden Rock έχει κατασκευαστεί από 8 φύλλα χρυσού των 18 καρατίων και η επιφάνεια του έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με έναν βράχο, εξ ου και η ονομασία «Golden Rock», δηλαδή «Χρυσός Βράχος».

Το χρυσό PlayStation 5:

χρυσό PlayStation 5
©Caviar

Και η ομάδα της Caviar δεν σταμάτησε εδώ, καθώς αποφάσισε να ντύσει και τα χειριστήρια του PlayStation 5 με δέρμα κροκοδείλου και χρυσό, στον ίδιο σχεδιασμό με την κονσόλα στο επάνω τους μέρος.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News