Φοιτητές ολόκληρης της χώρας, ήρθε η στιγμή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας! Για άλλη μία φορά, δυστυχώς, έφτασε αυτή η δύσκολη περίοδος της εξεταστικής κι ενώ τον τελευταίο καιρό είχαμε βολευτεί με την online εξέταση, τώρα μας ζητάνε να επιστρέψουμε στα αμφιθέατρα, λες και θυμόμαστε τον δρόμο. Ενώ εμείς, λοιπόν, καταριόμαστε την ώρα και την στιγμή που πρέπει να επιστρέψουμε στο «αγαπημένο» μας Πανεπιστήμιο, παράλληλα έχουμε ξεχάσει πώς είναι να διαβάζουμε για να πάμε να δώσουμε μάθημα.

Κι ενώ θα έπρεπε να διαβάζουμε για να τελειώσουμε επιτέλους την σχολή μας, εγώ σου γράφω αυτό το άρθρο κι εσύ το διαβάζεις. Άλλη μία μέρα που ο χρόνος κυλά κι εμείς δεν κάναμε τίποτα γι’ αυτό, γιατί σαφώς και όλα, ξαφνικά, μας φαίνονται πιο ενδιαφέροντα από το διάβασμα. Τόνοι από βιβλία σε περιμένουν στο γραφείο σου, ενώ οι εργασίες εννοείται πως κάνουν ουρά και όσο οι καθηγητές χρησιμοποιούν την εφαρμογή και σκανάρουν την εργασία σου για να εντοπίσουν λογοκλοπή, τόσο αυτή η ουρά θα μεγαλώνει…Αλλά σήμερα σου έχω ευχάριστα νέα!

5 τρόποι που σου υπόσχονται την απόλυτη επιτυχία στην εξεταστική

Έλεγχος λογοκλοπής: Πώς να ελέγξεις την εργασία σου σε λίγα λεπτά

Βρήκαμε κι εμείς μία παρόμοια εφαρμογή, η οποία σου αποκαλύπτει κατά πόσο η εργασία σου αποτελεί προϊόν λογοκλοπής, οπότε πριν τη στείλεις, τσέκαρε την μία στιγμή. Είναι κρίμα να κοπείς για τέτοιον λόγο.

Η διαδικασία είναι απλή. Εάν η εργασία σου είναι στα ελληνικά και σε λίγες μέρες χρειάζεται να την παραδόσεις, επισκέψου το Plagiarisma.net, κάνε copy – paste το περιεχόμενο της εργασίας σου και θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά για να αναλυθεί το έγγραφό σου. Αν η εργασία σου είναι στα αγγλικά, μπορείς να ακολουθήσεις παρόμοια διαδικασία στο Grammarly.com.

έλεγχος λογοκλοπής
Unsplash / Windows

3 πρωτότυπα tips για να γίνει το διάβασμα πιο ευχάριστο για το παιδί σου

Κάνε μία χάρη, λοιπόν, στον εαυτό σου και σώσε τον από την αμήχανη στιγμή που θα κατηγορηθεί για λογοκλοπή. Αν και οι λειτουργίες επί πληρωμή και των δύο εφαρμογών είναι οι ιδανικές, η χρήση της δωρεάν συνδρομής για καθαρά διπλότυπη σάρωση περιεχομένου είναι αρκετά καλή για εσένα, καθώς σου εμφανίζει μία λίστα αποτελεσμάτων με τη σειρά των λέξεων που έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλα κείμενα στο διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση, μείνει στο ποσοστό μοναδικότητας που σου εμφανίζει πάνω αριστερά.

Θα πρέπει να θυμάσαι ότι το αποτέλεσμα της σάρωσης δεν είναι μία δοκιμή της ειλικρίνειας σου, αλλά πρόκειται για ένα πρακτικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να εντοπίσεις τυχόν παρόμοιες προτάσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News