Είσαι μια σύγχρονη, δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα, που έχει τη δουλειά της και την καθημερινότητά της. Κάθε μέρα προσπαθείς για το καλύτερο και δίνεις το 100% του εαυτού σου σε ό,τι κάνεις. Στην εποχή που ζούμε το κινητό είναι η προέκταση του χεριού σου κι αποτελεί ένα χρήσιμο Μέσο τόσο για τη δουλειά σου όσο και για την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Τα apps για τη σύγχρονη γυναίκα που θα δεις παρακάτω είναι εφαρμογές που χρειάζεσαι κι εσύ στη ζωή σου, καθώς θα την κάνουν πιο εύκολη.

Ένα app για κάθε πρόβλημα: Έχουμε εφαρμογή για διαλογισμό και καλό ύπνο, για σένα που δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις μετά από μια δύσκολη μέρα, εφαρμογή για την οργάνωση των οικονομικών σου για να μην είσαι κάθε μήνα εκτός budget, αλλά και ένα φανταστικό app που θα σε βοηθήσει να βελτιώνεσαι κάθε μέρα στην προπόνησή σου!

Τα apps για τη σύγχρονη γυναίκα

Breethe

Λίγα λόγια: Χαλαρωτική μουσική και καθοδηγητικοί διαλογισμοί για αποβολή του άγχους και καλύτερο ύπνο μέσα σε 10 λεπτά
Τιμή: Free

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και την ψυχική σου υγεία με το Breethe. Απευθύνεται τόσο σε όσους είναι νέοι στο διαλογισμό όσο και σε επαγγελματίες. Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, θα βρεις εκείνο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τη διάθεσή σου. Θα αποκτήσεις μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό σου αφιερώνοντας λίγα λεπτά από την ημέρα σου για να εστιάσεις σε σένα και το περιβάλλον σου.

apps για τη σύγχρονη γυναίκα

Mint

Λίγα λόγια: Ένας δωρεάν, εύκολος τρόπος να συγκεντρώσεις και να οργανώσεις τα οικονομικά σου
Τιμή: Free

Υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και το Mint δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρακολούθησε τα οικονομικά σου με εύχρηστες αναλύσεις των εξόδων σου που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις χρήματα για το επόμενο ταξίδι σου αλλά και να καταλάβεις πως ίσως το Starbucks που παίρνεις καθημερινά στη δουλειά είναι ένα σημαντικό έξοδο στο τέλος του μήνα!

apps για τη σύγχρονη γυναίκα

3 apps που θα χρειαστείς τις μέρες που νιώθεις ότι η παραγωγικότητά σου είναι στα τάρταρα

MapMyRun

Λίγα λόγια: Παρακολούθησε και χαρτογράφησε κάθε τρέξιμό σου με το MapMyRun και πάρε σχόλια και στατιστικά για να βελτιώσεις την απόδοσή σου
Τιμή: Free

Δημιουργημένο από το Under Armour, το MapMyRun είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους τρέχουν κάθε εβδομάδα και θέλουν να βελτιώσουν τους χρόνους τους, αλλά και για εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο τρέξιμο. Μπορείς να εξερευνήσεις νέες διαδρομές, να ορίσεις στόχους που θα σε βοηθήσουν να προπονηθείς για τον Μαραθώνιο και να λάβεις feedback.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News