Ήρθε η περίοδος που κάθε χρόνο η καταναλωτική μανία φτάνει στο αποκορύφωμά της και το άγχος να προλάβεις να ψωνίσεις όσα είναι σε προσφορά είναι σχεδόν καταπιεστικό! Ναι, θα βρεις πολλές καλές ευκαιρίες στην Black Friday. Αλλά εάν δεν έχεις κάτι συγκεκριμένο ανάγκη, μπορείς απλά να κλείσες τα αυτιά σου και να αγνοήσεις όλους όσους προσπαθούν να σε βάλουν σε πειρασμό. Απ’ την άλλη, εάν περίμενες αυτή την μέρα (εβδομάδα θα λέγαμε καλύτερα) για να κάνεις μια σημαντική αγορά για σένα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην πατήσεις πάνω στη βιασύνη σου! Για παράδειγμα, είναι πολύ εύκολο να κάνεις λάθη αν σκοπεύεις να αγοράσεις τηλεόραση την Black Friday.

Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν να κάνουν αυτή την επένδυση στην Black Friday- Cyber Monday, καθώς η αλήθεια είναι πως μπορείς να βρεις πολύ καλές τηλεόρασεις σε εξαιρετικές τιμές. Πολλές φορές, μπορείς να βρεις τηλεόραση ακόμα και στη μισή τιμή. Κι όταν αυτό σημαίνει από 1.000 ευρώ να την πάρεις 500, προφανώς και αξίζει!

Οδηγίες για να μην την πατήσεις στις αγορές σου στην Black Friday

Για να κάνεις την σωστή επιλογή, ετοιμάσαμε έναν οδηγό με όλα όσα πρέπει να προσέξεις εάν θέλεις να αγοράσεις τηλεόραση την Black Friday:

  • Λάθος μέγεθος. Είτε αυτό σημαίνει πολύ μικρότερο ή πολύ μεγαλύτερο απ’ το ιδανικό για τον χώρο σου. Το ξέρουμε ότι η Samsung 60” είναι σε φανταστική προσφορά, αλλά πώς να το κάνουμε, εάν μένεις δυάρι, δεν είναι για τον χώρο σου! Αν θέλεις να υπολογίσεις γρήγορο το ιδανικό μέγεθος τηλεόρασης για τον χώρο σου, υπολόγισε την απόσταση από το σημείο που θα κάθεσαι σε ίντσες και διαίρεσε τον αριθμό με το 1,5, εκτός. Αν η οθόνη είναι 4Κ, καλό είναι να είναι λίγο πιο κοντά.
  • Πολύ παλιό μοντέλο. Το ότι συνήθως δεν θα βρεις σε προσφορά την Black Friday καινούργια μοντέλα είναι γνωστό. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το περσινό μοντέλο δεν είναι καλό. Όμως, πρόσεξε μην δελεαστείς από κάποια πολύ χαμηλή τιμή και αγοράσεις μια τηλεόραση που είναι πολύ παλαιότερη.
τηλεόραση την Black Friday
Pixabay

Πράγματα που δεν πρέπει να αγοράσεις online εν μέσω καραντίνας

  • Πρόσεξε τον ήχο. Δεν μπορείς να πας να την δεις από κοντά δυστυχώς, αλλά σίγουρα μπορείς να ελέγξεις τα χαρακτηριστικά του ήχου. Κάνε σύγκριση τηλεοράσεων μεταξύ τους για να δεις τις διαφορές και να διαλέξεις μια με καλή ποιότητα ήχου. Εάν έχεις παντελή άγνοια, συμβουλέψου έναν φίλο σου ή κάνε μια μικρή έρευνα στο Google!
  • Έλεγξε εάν είναι όντως προσφορά. Ή με άλλα λόγια, τσέκαρε την τιμή και από αλλού. Yπάρχει περίπτωση να βρεις την ίδια τηλεόραση στην ίδια τιμή από κάποιο μικρότερο κατάστημα και εκτός Black Friday και να μην χρειάζεται να βιαστείς να την πάρεις τώρα.

Καλές αγορές!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News