7 ζευγάρια celebrities που αποδεικνύουν ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία!

LIKE US ON FACEBOOK

Όταν φαντάζεσαι τον ιδανικό σύντροφο, πιθανότατα σκέφτεσαι κάποιον που έχει την ίδια ηλικία με σένα ή είναι λίγο μεγαλύτερος. Αλλά ο έρωτας και η αγάπη δεν λειτουργούν με βάση την ηλικία και μερικά ζευγάρια celebrities αποδεικνύουν ότι μια σχέση μπορεί να λειτουργήσει ακόμα κι όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία ακόμα κι ακόμα κι αν πολλοί κατακρίνουν τη διαφορά ηλικίας, αυτά τα ζευγάρια δεν φαίνεται να επηρεάζονται γιατί ξέρουν πως τα στερεότυπα δεν τους αγγίζουν!

7 ζευγάρια celebrities που αποδεικνύουν ότι έρωτας δεν έχει ηλικία!

Hugh Jackman και Deborra-Lee Furness

Η Deborra- Lee περνάει τον Hugh 13 χρόνια και γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1995 σ’ ένα αυστραλιανό τηλεοπτικό show. Όπως έχει δηλώσει ο ηθοποιός, ήξερε απ’ την πρώτη στιγμή ότι θα την παντρευτεί! Όταν και οι δυο τους παραδέχθηκαν τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον, άρχισαν να βγαίνουν και έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν!

Portia de Rossi και Ellen DeGeneres

Το ζευγάρι έχει 15 χρόνια διαφορά και η σχέση τους ξεκίνησε το 2004. Το 2008 είπαν “yes i do”, όταν έγινε νόμιμος ο γάμος ομοφυλόφιλων στην Καλιφόρνια. Η Ellen έχει δηλώσει στο People ότι όταν γνώρισε την Portia ένιωσε για πρώτη φορά ότι θα είναι μ’ αυτό τον άνθρωπο για πάντα!

Heidi Klum και Tom Kaulitz

Η Heidi Klum περνάει τον σύντροφό της 17 χρόνια και έχει εξηγήσει ποιο είναι το anti-aging μυστικό της!

Πρέπει να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, χωρίς να σκέφτεσαι τόσο πολύ το τι σκέφτεται και λέει ο κόσμος, επειδή με το να ανησυχείς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γεμίσεις ρυτίδες! 

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2018, έναν χρόνο μετά αρραβωνιάστηκαν και το Καλοκαίρι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!

Harrison Ford και Calista Flockhart

Τα 22 χρόνια διαφορά που έχει το ζευγάρι ποτέ δεν στάθηκαν εμπόδια στην ευτυχία τους. Παντρεύτηκαν το 2010 ενώ η Calista έχει δηλώσει πως πολλές φορές ξεχνάει πως ο σύντροφός της είναι τόσο μεγαλύτερος.

Δεν επηρεάζει τη σχέση μας, καθόλου! Μ’ αρέσει το πώς είναι μόλις ξυπνάει. Δεν είναι απλά όμορφος, είναι γλυκός. Μοιάζει με μικρό παιδί!

View this post on Instagram

Longtime married couple #HarrisonFord and #CalistaFlockhart attend the #GovernorsAwards together. Go to JustJared.com for our full coverage of the event. #GovernorsAwards2018

A post shared by Just Jared (@justjared) on

George Clooney και Amal Clooney

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει 17 χρόνια διαφορά αλλά είναι τρισευτυχισμένοι μαζί! Γνωρίστηκαν το 2013. “Σκέφτηκα πως είναι όμορφη, αστεία και έξυπνη”, είχε δηλώσει ο George Clooney σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter και στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας πως η Amal θα σκέφτηκε πως είναι πολύ μεγάλος!

Παντρεύτηκαν το 2014 και στη συνέχεια ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους!

View this post on Instagram

Celebrating 5 years ❤️ #amalClooney

A post shared by Amal Clooney (@amal__clooney) on

Michael Douglas και Catherine Zeta-Jones

Ο κόσμος στην αρχή σοκαρίστηκε όταν έμαθε για τη σχέση του ζευγαριού, που έχει 25 χρόνια διαφορά. Όμως, το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και πάνω 18 χρόνια, και όπως έχει παραδεχτεί η Catherine, έχουν μια σχέση αγάπης, αλληλοκατανόησης, ενώ είναι οι καλύτεροι φίλοι!

Mel Gibson και Rosalind Ross

Ο Mel Gibson, 62 ετών, και η Rosalind Ross, 27 ετών, είναι μαζί απ’ το 2015 και τα 35 χρόνια διαφοράς τους δεν τους έχουν εμποδίσει απ’ το να φτιάξουν μια οικογένεια μαζί. Έχουν ένα παιδί μαζί, ενώ ο Mel Gibson έχει δηλώσει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. “Είναι ενήλικη και ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος, με τον οποίο ταιριάζω πολύ!”.

Δες κι αυτό:

Διάσημα ζευγάρια που δεν γνωρίζαμε καν ότι είχαν σχέση!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved