Απ’ τον κλειτοριδικό μέχρι τον nipplegasm, υπάρχουν πολλά είδη οργασμών που άλλα μας είναι γνωστά κι άλλα δεν τα έχουμε ξανακούσει ποτέ μας! Το θηλυκό σώμα μπορεί να βιώσει 11 είδη οργασμών και ήρθε η ώρα να μάθεις πώς θα καταφέρεις κι εσύ να φθάσεις στην κορύφωση με διαφορετικούς τρόπους!

Το ν’ ανακαλύψεις το σώμα σου λίγο περισσότερο και να καταφέρεις να βιώσεις περισσότερα είδη οργασμών, μόνο απόλαυση μπορεί να σου φέρει. Σκέψου το έτσι: Θα έτρωγες το ίδιο γεύμα τρεις φορές την ημέρα; Όχι! Τότε γιατί να μην επεκτείνεις τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες ώστε να βιώνεις διαφορετικούς τύπους οργασμών;

Κλειτοριδικός οργασμός

Η κλειτορίδα είναι «κουμπάκι» του γυναικείου σώματος, το οποίο μπορεί να σου χαρίσει στιγμές ευχαρίστησης και πολύ δυνατούς οργασμούς.

Η κλειτορίδα είναι ένα πολύ ευαίσθητο μέρος της ανατομίας μιας γυναίκας, που αποτελείται από εκατομμύρια νευρικές απολήξεις παρόμοιες με αυτές του πέους, όπως εξηγούν οι γιατροί.

Το άγγιγμα της κλειτορίδας προκαλεί αύξηση της ροής του αίματος στην περιοχή, καθιστώντας πολύ ευαίσθητη κι έτοιμη να σου προσφέρει ικανοποίηση.

Μια μελέτη από το Journal of Sex διαπίστωσε ότι διάφοροι τύποι αγγίγματος της κλειτορίδας  μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό. Πειραματίσου μόνη σου και δείξε στον σύντροφό σου τι σου αρέσει περισσότερο.

Ο οργασμός μέσω του σημείου G

Το σημείο G σου βρίσκεται στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου σου. Δεν είναι κάτι που μπορείς να δεις, αλλά μπορείς να το αισθανθείς.

Εάν πιέσεις το σημείο G σου μπορεί να βιώσεις έναν απολαυστικό κολπικό οργασμό. Όταν υπάρχει σεξουαλική διέγερση, το σημείο G γεμίζει αίμα και ερεθίζεται. Εάν βρεις τον τρόπο που σ’ αρέσει να το αγγίζεις, τότε θα μπορέσεις να κατευθύνεις και τον σύντροφό σου ώστε να σου χαρίσει έναν δυνατό οργασμό!

Ο οργασμός του… συνδυασμού

Εάν καταφέρεις να διεγείρεις ταυτόχρονα παραπάνω από μια ερωτογενείς σου ζώνες, τότε θα καταφέρεις να βιώσεις έναν οργασμό που βασίζεται στον συνδυασμό κι είναι από δύο έως και τέσσερις φορές πιο δυνατός! Για παράδειγμα, η διείσδυση σε συνδυασμό με τον ερεθισμό της κλειτορίδας μπορεί να σου φέρει στο επιθυμητό αποτέλεσμα!

γυναικείος οργασμός

HBO / iStock

Anal orgasm

Ή αλλιώς ο οργασμός μέσω του πρωκτικού σεξ. Το πρωκτικό σεξ δεν είναι το ίδιο για κάθε γυναίκα. Άλλες το απολαμβάνουν, άλλες το σιχαίνονται κι άλλες απλά δεν έχουν πρόβλημα.  Αν ανήκεις, όμως, στην πρώτη κατηγορία, τότε ο οργασμός μέσω του πρωκτικού σεξ είναι κάτι που σ’ ενδιαφέρει.

Πολλές γυναίκες έχουν αναφέρει ότι έχουν βιώσει ανεπανάληπτους οργασμούς μέσω του πρωκτικού σεξ, όμως, αυτός ο τύπος σεξ είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις κάτω απ’ τις κατάλληλες συνθήκες κι έχοντας πάντα στο νου σου τους κανόνες υγιεινής κι ασφάλειας.

Ο βαθύς κολπικός οργασμός

Η κλειτορίδα και το σημείο G δεν είναι τα μόνα “κουμπιά” ευχαρίστησης της γυναίκας. Οι γυναίκες έχουν πρόσθετες ερωτογενείς ζώνες μέσα στον κόλπο που μπορούν να οδηγήσουν στην κορύφωση.

Ήρθε η ώρα να μάθεις το σημείο Α, μια λιγότερο γνωστή, αλλά εξαιρετικά υποτιμημένη περιοχή που μπορεί να σε κάνει ν’ απολαμβάνεις το σεξ ακόμα περισσότερο! Το σημείο Α μπορεί να σου χαρίσει οργασμούς διάρκειας έως και 20 δευτερόλεπτα περισσότερο απ’ τα άλλα είδη οργασμών!

Ανατομικά, το σημείο Α είναι βαθιά μέσα στον κόλπο κι ειδικότερα λίγα εκατοστά πιο μέσα απ’ τον τράχηλο και την ουροδόχο κύστη. Το σημείο Α αποτελείται από τμήμα ιστού, ο οποίος λιπαίνεται κατά τη σεξουαλική επαφή.

Squirting

Ναι, η γυναικεία εκσπερμάτιση υπάρχει πραγματικά κι είναι το σήμα κατατεθέν αυτού του τύπου οργασμού! Μερικές φορές όταν οι γυναίκες είναι ερεθισμένες, μπορούν ν’ αποβάλλουν υγρά από τους αδένες γύρω από την ουρήθρα ή την πρόσθια επιφάνεια του κόλπου κατά τη διάρκεια ή πριν από τον οργασμό. Η «έκρηξη» υγρών μπορεί να είναι μέτρια ή εντυπωσιακή!

οργασμός

Οργασμός μέσω του τραχήλου

Ο οργασμός με ερεθισμό του τραχήλου είναι επίσης γνωστός ως βαθύς οργασμός. Μοιάζει μ’ εκείνον που βιώνεις μέσω του σημείου Α και επιτυγχάνεται ευκολότερα με πίεση κι όχι επαναλαμβανόμενη διέγερση. Θα τον επιτύχεις με βαθιά διείσδυση στο σεξ.

Nipplegasm

Όταν οι θηλές διεγερθούν, οι απολήξεις των νεύρων στέλνουν ένα σήμα στον εγκέφαλο που απελευθερώνει την οξυτοκίνη. Η οξυτοκίνη είναι μία από τις ορμόνες που είναι υπεύθυνες για τις συστολές που σχετίζονται με το σεξ και τους οργασμούς. Πειραματίσου με τον σύντροφό σου και μπορεί να βιώσεις κι εσύ οργασμό μέσω των θηλών!

Οργασμός μέσω γυμναστικής

Ενώ γυμνάζεσαι, μπορεί να κάνεις κάποιες κινήσεις που ερεθίζουν τις ερωτογενείς ζώνες σου! Αυτό συμβαίνει πιο συχνά σε ορισμένες θέσεις yoga ή σε κάποια ακροβατική προπόνηση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γνωρίζεις ποιες κινήσεις λειτουργούν για σένα.

Οργασμός στον ύπνο

Οι οργασμοί στον ύπνο συνήθως ξεκινούν μ’ ένα σέξι όνειρο, το οποίο προκαλεί αυξημένη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα καθώς και σημαντική χαλάρωση, που με κάποιο τρόπο επιτρέπει στο σώμα να φτάσει στον οργασμό ενώ μια γυναίκα κοιμάται!

Πολλαπλοί οργασμοί

Οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν πολλαπλούς οργασμούς γιατί αντίθετα με τους άνδρες δεν χρειάζονται συνήθως μια περίοδο «ανάπαυσης» μέχρι να ξεκινήσει ο επόμενος γύρος! Εάν συνεχίσεις ν’ ασχολείσαι εσύ ή ο σύντροφός σου με τις ερωτογενείς σου ζώνες ενώ έχεις φθάσει ήδη σε οργασμό είναι πολύ πιθανό να βιώσεις έναν ακόμα!