Υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από ένα κακό σεξ! Τι λένε οι γυναίκες;

LIKE US ON FACEBOOK

Αν φίλε άντρα νόμιζες πως ένα κακό σεξ μπορεί να ξενερώσει τις γυναίκες, κάνεις λάθος. Υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο που τις ενοχλεί ακόμα περισσότερο, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες!

Το τι μπορεί να ξενερώσει μια γυναίκα μπορεί να είναι κάτι υποκειμενικό, αλλά μια νέα έρευνα απ’ το dating site Plenty of Fish αποκάλυψε ότι κατά γενική ομολογία των γυναικών υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο από ένα κακό σεξ. Τι είναι αυτό; Η λάθος χρήση της γλώσσας και συγκεκριμένα η κακή γραμματική!

Για τις ανάγκες της μελέτης, ερωτήθηκαν πάνω από 2.000 single γυναίκες σχετικά με το τι μπορεί να τις ξενερώσει σ’ έναν άντρα. Προς έκπληξη όλων, ένα συντριπτικό 58% των ερωτηθέντων απάντησαν πως η κακή γραμματική είναι ακόμα χειρότερη από ένα κακό σεξ!

κακό σεξ

Eddie Kopp/ Unsplash

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ένα dating app ή dating site τονίζει τη σημασία της καλής χρήσης της γλώσσας. Το 2015, μια έρευνα του Match.com έδωσε παρόμοια αποτελέσματα, διαπιστώνοντας ότι η γραμματική ήταν ακόμη πιο σημαντική για τις daters απ’ ό,τι ένα όμορφο χαμόγελο ή μια μεγάλη δόση εμπιστοσύνης.

Αυτό είναι μια πολύ καλή υπενθύμιση για το τι πρέπει να προβάλεις καλύτερα στο προφίλ σου σε dating apps, όπως το Tinder. Μπορεί εσύ να βγάλεις μια selfie που το χαμόγελό σου μαγνητίζει ακόμα και την πιο δύσκολη γυναίκα, αλλά φίλε μου εάν δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί της σαν άνθρωπος, τότε δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να θελήσει να βγει ραντεβού μαζί σου!

Κι αφού αναφέραμε τα dating apps, θυμάσαι ότι το Facebook προσπαθεί να γίνει… Tinder; Το νέο χαρακτηριστικό του Facebook, θα ενταχθεί, κατά πάσα πιθανότητα, στην εφαρμογή του Facebook για κινητά. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα περιλαμβάνει τη δυνατότητα στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου να βρoυν το «έτερον ήμισυ» μέσα στην εφαρμογή.

Διαβάστε ακόμα το γκάλοπ του iPop.gr για το τι ξενερώνει τις Ελληνίδες γυναίκες στο σεξ:

Αυτά ξενερώνουν τις Ελληνίδες γυναίκες στο σεξ!

Photo: NordWood Themes/ Unsplash
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved