Τσακωθήκατε και φταις; Αυτά είναι τα μηνύματα που μπορείς να του στείλεις

LIKE US ON FACEBOOK

Δεν υπάρχει κανένα ζευγάρι σ’ αυτό τον πλανήτη που να μην τσακώνεται ποτέ. Είναι αδύνατο. Βρίσκεσαι σε καθημερινή επαφή και τριβή μ’ έναν άνθρωπο και επειδή είστε διαφορετικοί -κι αυτό είναι το ωραίο- είναι λογικό να υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις. Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι αυτές τις συγκρούσεις σας. Σε πιάνει υστερία, νιώθεις ότι ήρθε το τέλος του κόσμου και στέλνεις μηνύματα πανικού; Ελπίζω πως όχι! Ποια είναι, όμως, τα μηνύματα μετά τον τσακωμό που μπορείς να στείλεις για ν’ απολογηθείς;

Πριν συνεχίσεις να διαβάζεις το κείμενο, να ξεκαθαρίσουμε πως τα μηνύματα μετά τον τσακωμό αφορούν τις γυναίκες που θέλουν να ζητήσουν συγγνώμη, ν’ απολογηθούν με τον δικό τους τρόπο προκειμένου να έρθουν πάλι κοντά με το άλλο τους μισό. Φυσικά, δεν απευθύνονται σε γυναίκες που έπιασαν τον καλό τους στα πράσα, γιατί αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

Οπότε, ας υποθέσουμε ότι έκανες κάτι για το οποίο θέλεις ν’ απολογηθείς. Είχες έναν μεγάλο τσακωμό με τον σύντροφό σου και πλήγωσες τα συναισθήματά του. Αφού πήρες μια ανάσα κι ηρέμησες, θέλεις να κάνεις κάτι χωρίς ν’ αφήσεις πολύ χρόνο να περάσει και ψυχρανθεί η κατάσταση μεταξύ σας.

Argue Zach Braff GIF by HULU - Find & Share on GIPHY

Διάβασε όσα δεν πρέπει να λες ποτέ σ’ έναν τσακωμό.

Πώς μπορείς να εκφράσεις το ότι λυπάσαι για ό,τι έγινε μέσα από ένα μήνυμα; Κάθεσαι μπροστά στην οθόνη του κινητού σου, γράφεις- σβήνεις και δεν μπορείς ν’ αποφασίσεις! Σ’ αυτό το σημείο ερχόμαστε εμείς για να σου δώσουμε λίγη έμπνευση για τα μηνύματα μετά τον τσακωμό που σκέφτεσαι να στείλεις.

Olly Murs Fight GIF by Demi Lovato - Find & Share on GIPHY

  1. “Γεια σου μωρό μου. Συγγνώμη που σε πλήγωσα, υπόσχομαι να μην είμαι τόσο σκληρή μαζί σου στο μέλλον. Όποτε μπορείς και είσαι έτοιμος, θα ήθελα να μιλήσουμε από κοντά”.
  2. “Σημαίνεις πολλά για εμένα. Το να σε βλέπω έτσι, μου ραγίζει την καρδιά. Ντρέπομαι πολύ που σε πλήγωσα. Υπόσχομαι να προσπαθήσω περισσότερο μελλοντικά”.
  3. “Είσαι ένας εκπληκτικός άνθρωπος και νιώθω πολύ άσχημα που σε απογοήτευσα”.
  4. “Γεια σου… Νιώθω πολύ άσχημα για χθες βράδυ. Μακάρι να μπορούσα να το πάρω πίσω, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ. Γι’ αυτό σου ζητώ απλά να με συγχωρέσεις κι εγώ υπόσχομαι να είμαι πιο προσεκτική με τα συναισθήματά σου στο μέλλον”.
  5. “Είχα λίγο χρόνο να σκεφτώ και συνειδητοποίησα πόσο λάθος ήταν αυτό που είπα/ έκανα. Φέρθηκα τόσο λάθος και σου ζητώ συγγνώμη. Άκουσα όσα μου είπες κι είμαι έτοιμη να δουλέψουμε μαζί για να γίνει καλύτερη η σχέση μας. Θα με συγχωρέσεις;”.
  6. “Ξύπνησα σήμερα το πρωί και νιώθω πολύ άσχημα. Έχασα την ψυχραιμία μου και αυτό δεν είναι σωστό. Συγγνώμη για τη συμπεριφορά σου. Θα προσπαθήσω να μάθω να διαχειρίζομαι καλύτερα τον θυμό μου, μ’ έναν πιο υγιή τρόπο”.
  7. “Δεν μου άρεσε καθόλου ο τσακωμός μας. Συγγνώμη γι’ αυτό που είπα, είμαι έτοιμη να προσπαθήσω περισσότερο για τη σχέση μας”.
  8. “Τα θαλάσσωσα. Το ξέρω. Όταν είσαι έτοιμος, σε παρακαλώ θα μιλήσουμε από κοντά; Σου χρωστάω μια τεράστια συγγνώμη!”.

Φυσικά, θα προσαρμόσεις το κάθε μήνυμα στο δικό σου ύφος και δεν θα το κάνεις copy- paste γιατί αλλιώς σε περιμένουν χειρότερα εάν στείλεις ένα “έτοιμο” μήνυμα! Να θυμάσαι πως πρέπει να είσαι ειλικρινής, να εκφράσεις το πώς αισθάνεσαι και να μην ντραπείς να παραδεχτείς το λάθος σου.

Δες κι αυτό το θέμα για τον τσακωμό:

Ο καλύτερος τρόπος να λήξεις έναν τσακωμό σύμφωνα με τους επιστήμονες!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved