Το τρικ των 30 δευτερολέπτων που θα σου πει τι άνθρωπος είναι αυτός που βγήκες ραντεβού!

LIKE US ON FACEBOOK

Έκανες swipe δεξιά επειδή είχε τέλεια φωτογραφία προφίλ! (Δεν μπορούσες ν’ αντισταθείς σ’ αυτά τα μάτια που έχει!). Φάνηκε γλυκός και με χιούμορ όταν μιλήσατε με μηνύματα. Αλλά τώρα ήρθε η στιγμή που θέλει να σε γνωρίσει από κοντά και να πάτε για ένα ποτό ή ένα φαγητό!

Πώς θα καταλάβεις ότι αυτός με τον οποίο βγήκες ραντεβού είναι νορμάλ άνθρωπος και δεν έχει σκοπό να σε σκοτώσει; (Εντάξει, λίγο υπερβολή το να σε σκοτώσει). Υπάρχει ένα τρικ που μπορείς να κάνεις μέσα σε 30 δευτερόλεπτα για να καταλάβεις εάν το ραντεβού σου είναι καλό!

Ακόμα κι αν είσαι η καλύτερη στο να κρίνεις χαρακτήρες, ένα τυφλό ραντεβού είναι αρκετά tricky, ειδικά εάν δεν έχετε πολλούς κοινούς γνωστούς ώστε να νιώθεις ότι έχεις ένα δίχτυ ασφαλείας από κάτω σου. Είναι όντως έτσι όπως φαίνεται ή θα καταλήξει να μετατρέπεται σ’ έναν απαράδεκτο τύπο με τον οποίο θα κολλήσεις κι εκείνος θα σε πληγώνει;

Στο πρώτο σας ραντεβού, δοκίμασε το τρικ και θα μάθεις: Δώσε πολύ μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο φέρεται στο προσωπικό του μαγαζιού όπου είστε. Είπε ευχαριστώ και παρακαλώ όταν παρήγγειλε; Μαζεύει την καρέκλα του προς το τραπέζι όταν πάει τουαλέτα για να μην κάνει τη ζωή των σερβιτόρων δύσκολη; Είπε ευχαριστώ στον άνθρωπο που σας μετέφερε στο τραπέζι σας; Αν η απάντησή σου είναι ναι, τότε αξίζει να βγεις ένα δεύτερο ραντεβού μαζί του!

Εάν, όμως, δείχνει ότι αγνοεί το προσωπικό, δεν έχει και πολλή σημασία πόσο όμορφα φέρεται σ’ εσένα, γιατί μπορεί αργά ή γρήγορα να δεις συμπεριφορές απέναντι και σε σένα που θα σου κάνουν τη ζωή κόλαση!

Εννοείται πως απ’ τους τρόπους του σ’ ένα μαγαζί δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις εάν έχει παράλληλη σχέση ή εάν θα περνάς όλη μέρα πάνω απ’ το κινητό περιμένοντας μήνυμά του, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να καταλάβεις εάν είναι ένας ευγενικός άνθρωπος που σέβεται τους γύρω του! Και πίστεψέ μας, αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία!

Διαβάστε κι αυτό:

Τα λάθη της γυναίκας στο πρώτο ραντεβού

Photo: Unsplash
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved