Το σωστό φιλί θέλει την τεχνική του… Τι “λάθη” κάνουμε;

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι γνωρίζουμε πως με τα φιλιά δείχνουμε την αγάπη μας σε αυτόν που αγαπάμε. Ερχόμαστε πιο κοντά με τον άλλον και μόνο η χημεία ορισμένες φορές δεν φτάνει. Γιατί το σωστό φιλί, θέλει την τεχνική του και μερικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις.

Το σωστό φιλί είναι το παν! Όταν δύο άνθρωποι ταιριάζουν στο φιλί είναι υπέροχο συναίσθημα. Αν δεν ταιριάζουν, όμως, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου καθώς υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν…

Το φιλί δεν είναι απλώς μια “δραστηριότητα” αλλά έχει και συναίσθημα. Και το συναίσθημα είναι το παν. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά λάθη που αρκετοί κάνουν ενώ θα μπορούσαν να τα αποφύγουν.

Ποια είναι αυτά;

H “μάχη” των δοντιών

Το φιλί είναι μια διαδικασία που απαιτεί δύο ανθρώπους. Δύο άνθρωποι συμμετέχουν σε αυτό. Μπορεί να γίνεται με πάθος, αλλά πρέπει να αποφευχθεί η σύγκρουση με τα δόντια.

Όταν τα δόντια συγκρούονται μπορεί να είναι και λιγάκι εκνευριστικό ενώ σίγουρα χαλά τη στιγμή.Βρες το δικό σου στιλ, λοιπόν, και κράτα τα δόντια σου μακριά από τα δόντια του συντρόφου σου…

Η “μάχη” της γλώσσας

Και τώρα μπαίνουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αλλά είπαμε… το σωστό, γαλλικό φιλί έχει τους κανόνες του και ένας από αυτούς αφορά τη γλώσσα.

Είναι σημαντικό να έχεις τον έλεγχο και να μην “εισβάλλεις” στο στόμα του συντρόφου σου με κάθε τρόπο… Δεν θέλεις να ανακαλύψεις όλο τον εσωτερικό κόσμο του άλλο με ένα φιλί γι’ αυτό φρόντισε πόσο τη χρησιμοποιείς και μέχρι πού φτάνει…

Αλλιώς, μπορεί να είναι ενοχλητικό και απωθητικό.

σωστό φιλί

unsplash/Samantha Gades

Τα χείλη σου στα χείλη μου

Αν τα χείλη σου είναι σκισμένα ή ξερά, τότε το φιλί δεν θα είναι τόσο απολαυστικό. Για να το αποφύγεις αυτό φρόντισε να περιποιείσαι τα χείλη σου, να βάζεις το lip balm σου για να τα διατηρείς μαλακά και τρυφερά.

Επίσης, αυτό που βοηθά είναι να είσαι ενυδατωμένος, ώστε τα χείλη σου να είναι μαλακά και ναι απολαύσετε και οι δύο την εμπειρία.

Διαφορετικά, μερικές φορές μπορεί να είναι και επώδυνο.

Ανάσα μου η ανάσα σου…

Η κακή αναπνοή είναι απωθητική για όλους.Πριν, λοιπόν, προσεγγίσεις τον καλό σου για ένα φιλί, φρόντισε να τσεκάρεις την αναπνοή σου.

Η μυρωδιά είναι ένα φυσικό αφροδισιακό και πρέπει να είσαι βέβαιος πως η αναπνοή σου θα πρέπει να είναι δροσερή και φρέσκια!

Βούρτσισε τα δόντια σου και πάρε και μια τσίχλα μαζί σου!

Τι είναι αυτό που ακούγεται;;;

σωστό φιλί

Οι περίεργοι θόρυβοι μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή.Εσένα και τους συντρόφου σου και να μην μπορείτε να αφοσιωθείτε στο φιλί.

Προσπάθησε να μην υπερβάλλεις και να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται. Επίσης, δώσε χρόνο στον σύντροφό σου να αναπνεύσει.

Τέλος, η επικοινωνία με τον άλλον είναι πολύ σημαντική για να καταλάβεις τι του αρέσει στο φιλί και τι όχι αλλά και τι περιμένει από την εμπειρία. Γιατί η επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι είναι η πιο σημαντική από κάθε άποψη.

Και φιληθείτε γιατί χανόμαστε!

Διαβάστε επίσης:

Τι δεν πρέπει να κάνεις κατά τη διάρκεια ενός φιλιού;

Photo: unsplash/Annette Sousa
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved