Ο καθένας μας χειρίζεται τον χωρισμό διαφορετικά. Για μερικούς ανθρώπους, το τέλος της σχέσης μπορεί να μοιάζει με το τέλος του κόσμου. Για άλλους, ο χωρισμός μπορεί να σημαίνει μια νέα αρχή. Φυσικά, το τι συναίσθημα θα βιώσεις πρώτα μετά από έναν χωρισμό εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό απ’ τον λόγο και τον τρόπο του χωρισμού. Αλλά και οι ειδικοί στο θέμα των ζωδίων έχουν κάτι να μας πουν! Ζώδια και χωρισμός, λοιπόν, για να μάθουμε ποιες είναι οι πρώτες αντιδράσεις των ζωδίων όταν χωρίζουν!

Ζώδια και χωρισμός: Ποιο συναίσθημα βιώνεις;

Κριός- Αδικία

Ο Κριός δεν παίρνει έναν χωρισμό σαν μια προσωπική αποτυχία, αλλά σαν μια αδικία. Σχεδόν ποτέ δεν μπορεί να δεχτεί τα λάθη του και θεωρεί πως όταν τελειώνει μια σχέση είναι πάντα φταίξιμο του άλλου.

Ταύρος- Self-care

Ένας Ταύρος μετά τον χωρισμό θα κοιτάξει πώς θα είναι καλά ο ίδιος και θα δώσει χρόνο στον εαυτό του για να πενθήσει. Θα πάρει αγκαλιά ένα παγωτό, θα τυλιχτεί με την κουβέρτα και θα λιώσει στις ταινίες μέχρι να νιώσει καλύτερα και να σηκωθεί.

Δίδυμοι- Συναισθήματα σε σύγκρουση

Οι Δίδυμοι δεν βιώνουν ποτέ ένα συναίσθημα, αλλά δύο σίγουρα μαζί! Είναι, άλλωστε, και αυτό που τους χαρακτηρίζει! Απ’ τη μια θα βγουν να μιλήσουν με όσο περισσότερο κόσμο μπορούν κι απ’ την άλλη θα ξεσπάσουν σε κλάματα για τον πρώην.

Καρκίνος- Νοσταλγία

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι άνθρωποι και όταν τελειώσει μια σχέση, θα περάσουν λιγότερο χρόνο σκεπτόμενοι το μέλλον και περισσότερο σκεπτόμενοι το παρελθόν. Θα νοσταλγήσουν τις στιγμές με το πρώην ταίρι τους, θα διαβάσουν ξανά τα παλιά τους μηνύματα με στόχο να καταλάβουν τι πήγε λάθος.

Λέων- Εκδίκηση

Ένας Λέων δεν θα σε μπλοκάρει στα social media, αντιθέτως θα συνεχίσει να σε ακολουθεί ώστε να βλέπεις κάθε μέρα τι ποστάρει -και κατά βάθος να βλέπει κι εκείνος! Θα αρχίσει να ανεβάζει selfies του και να δείχνει πόσο ωραία περνάει με στόχο να πάρει την εκδίκησή του για τον χωρισμό!

Παρθένος- Αποπροσανατολισμός

Ένας Παρθένος μετά τον χωρισμό νιώθει χαμένος. Δεν μπορεί να συνηθίσει τη νέα καθημερινότητα και του είναι δύσκολο να ξεσυνηθίσει όλα όσα έκανε με το πρώην ταίρι του. Στην πραγματικότητα, πολλές φορές του λείπει περισσότερο η ρουτίνα της σχέσης του απ’ ότι ο πρώην του.

Οι κακές συνήθειες των ζωδίων που πρέπει να κοπούν!

Ζυγός- Ανησυχία

Όχι απαραίτητα για τον χωρισμό και τον εαυτό του, αλλά για το τι θα πουν οι άλλοι. Ο Ζυγός θα ζυγίσει πολύ καλά τα όσα θα πει στους τρίτους γιατί τον νοιάζει πολύ η φήμη του, ειδικά εάν ο πρώην του ήταν στην ίδια παρέα!

Σκορπιός- Θα διαδώσει φήμες

Για τον Σκορπιό η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Δεν θα ηρεμήσει εάν δεν δει τον πρώην έξω τυχαία ώστε να του ρίξει ένα μοχθηρό βλέμμα και να διαδώσει άσχημες φήμες για το πρώην ταίρι του.

Τοξότης- Αδιαφορία

Στην πραγματικότητα, για πολλούς Τοξότες ο χωρισμός δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Οι περισσότεροι Τοξότες παίρνουν cool τον χωρισμό και συχνά διατηρούν και πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους τους!

Αιγόκερως- Ανακούφιση

Οι Αιγόκεροι δεν είναι ιδιαίτερα άνθρωποι των σχέσεων. Βάζουν πάνω απ’ όλα τις σπουδές και την καριέρα, τους αρέσει η καλοπέραση και πιέζονται όταν δεν μπορούν να έχουν όσα θέλουν. Επομένως, το τέλος μιας σχέσης για έναν Αιγόκερω είναι συχνά μια ανακούφιση!

8 ερωτήσεις για να μάθεις με ποιο ζώδιο ταιριάζεις περισσότερο!

Υδροχόος- Παρορμητικός

Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα κάνει ένας Υδροχόος επειδή είναι απρόβλεπτος και πολύ παρορμητικός. Μετά τον χωρισμό, οι Υδροχόοι συνήθως θέλουν να πείσουν τους πάντες ότι είναι ΟΚ και αυτό τους οδηγεί σε βεβιασμένες κινήσεις.

Ιχθείς- Απογοήτευση

Οι Ιχθείς είναι ρομαντικές ψυχές και σκέφτονται πάντα το μέλλον. Ένας χωρισμός για έναν Ιχθύ σημαίνει ότι καταστρέφεται αυτό που είχε εξιδανικεύσει γι’ αυτό και απογοητεύεται.

Διάβασε και αυτό:

Αν λιγάκι πιστεύεις στα ζώδια… τότε θα ταυτιστείς μ’ αυτά τα προβλήματα!

Photo: Pexels