Πρώτο φιλί…Όλοι θυμόμαστε το πρώτο μας φιλί, το τρέμουλο στα πόδια και την καρδιά να χτυπά δυνατά. Κάθε πρώτο φιλί είναι μοναδικό και μαρτυρά τόσα για τον άλλο, που αν δώσεις προσοχή θα καταλάβεις αν πρέπει να συνεχίσεις ή όχι.

Όπως κι αν έχει το πρώτο φιλί με έναν άνθρωπο είναι πολύ σημαντικό, μπορείς να καταλάβεις περισσότερο από όσα νομίζεις. Εκτός από το αν έχετε χημεία, μπορείς να αντιληφθείς λίγα πράγματα για την προσωπικότητά του, αν φροντίζει τον εαυτό του, αν νοιάζεται για τους άλλους, αν απλά βιάζεται να σε… “ρίξει” στο κρεβάτι.

Τι μαρτυρά το πρώτο φιλί;

Υπάρχει χημεία;

πρώτο φιλί

Photo: Unsplash/Pablo Heimplatz

Η χημεία είναι κάτι που δεν μπορείς να την περιγράψεις με λόγια, είναι κάτι που το νιώθεις. Όταν φιλάς τον άλλον, εκείνη ακριβώς τι στιγμή πώς νιώθεις:

Ακόμα κι αν ο σύντροφός σου δεν φιλάει τέλεια, μπορείς να νιώσεις τη σύνδεση ανάμεσά σας.  Ναι, ένα φιλί είναι αρκετό για να καταλάβεις αν έχεις χημεία ή όχι. Και αυτό καλό είναι να το γνωρίζεις από την αρχή.

Θα κάνετε καλό σεξ;

Αν έχετε χημεία, θα κάνετε και καλό σεξ σωστά; Το σεξ είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση και από το πρώτο φιλί μπορείς να καταλάβεις πολλά.

Πρέπει να δώσεις προσοχή όχι μόνο στον τρόπο που φιλάει ο άλλος, αλλά και στο πως κινείται, τι νιώθεις όταν σε αγγίζει με τα χέρια του, με λίγα λόγια το body language. Αν ο σύντροφός σου ασχολείται πέρα από το φιλί και με τον τρόπο που θα σε αγγίξει και θα σε προσεγγίσει, τότε θα κάνει τα ίδια και στο κρεβάτι.

Έχει αυτοπεποίθηση;

πρώτο φιλί

Ο τρόπος με τον οποίο ο σύντροφός σου θα σε προσεγγίσει στο πρώτο φιλί, αποκαλύπτει τα επίπεδα αυτοπεποίθησης. Νιώθει νευρικός; Προσπαθεί να σε πιέσει για να σε φιλήσει; Το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη;

Ένα άτομο με αυτοπεποίθηση δεν το αναλύει πολύ…ξέρει τι πρέπει να κάνει και δεν το μετανιώνει. Νιώθεις την αυτοπεποίθηση, τη σταθερότητα στις κινήσεις του και μάλλον είναι αυτό που ψάχνεις σε μια σχέση.

Προσέχει τον εαυτό του;

Μπορεί να είναι δεδομένο, αλλά δεν προσέχουν όλοι τη στοματική τους υγιεινή, ακόμα κι αν είναι το πρώτο, το δεύτερο ή το 25ο φιλί. Μυρίζει ωραία; Φορά άρωμα; Είχε κάνει μπάνιο πριν έρθει να σε συναντήσει;

Θέλεις ο άλλος να προσέχει και να φροντίζει τον εαυτό του ή τουλάχιστον να τηρεί τους κανόνες υγιεινής.

Πόσο σοβαρή είναι η σχέση σας;

πρώτο φιλί

iStock

Μπορείς να καταλάβεις αν ο άλλος νιώθει την ίδια έλξη για σένα. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα οδηγήσει απαραίτητα σε μια σοβαρή σχέση, αλλά είναι ένα σημαντικό βήμα. Να υπάρχει η έλξη, να υπάρχει το ενδιαφέρον.

Και μετά το φιλί τι; Πώς νιώθεις εσύ και πώς ο άλλος;

Μήπως βιάζεται;

Το πρώτο φιλί μπορεί επίσης, να δείξει αν ο σύντροφός σου βιάζεται. Αν ο σύντροφός σου δεν σε φιλάει απλά στο στόμα αλλά και σε άλλα μέρη του σώματος (δεν εννοούμε το… κούτελο), αν κάνει γρήγορες και έντονες κινήσεις, αν βάζει τα χέρια του μέσα από την μπλούζα σου…τότε θέλει σεξ. Πιθανότατα.

Και πάλι πρέπει να προσέξεις τη γλώσσα του σώματος για να καταλάβεις τι θέλει ο άλλος και τι όχι!

Μάθε και γιατί το φιλί είναι τόσο ευεργετικό. Και φιληθείτε γιατί χανόμαστε!

Διαβάστε επίσης:

Αν δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε δεν είναι ο έρωτας της ζωής σου