Το PornHub διαρκώς με εκπλήσσει, είτε μας τις φάρσες που κάνει είτε τις πρωτότυπες ιδέες του. Τώρα το PornHub σου κάνει δώρο κάλτσες χεριού για αυνανισμό, γιατί θέλει να σε βοηθήσει!

Κάλτσες χεριού για αυνανισμό…έχεις ακούσει ξανά; Το PornHub σου τις κάνει δώρο. Ή μάλλον δεν σου τις κάνει δώρο (αυτό θα ήταν υπερβολή) αλλά είναι η πρώτη εταιρεία που τις λανσάρει και είναι περήφανη για αυτό.

Το PornHub για ακόμη μια φορά είναι πρωτοπόρο κι εμείς αναρωτιόμαστε τι έχουν στο μυαλό τους και μέχρι που φτάνει το μυαλό των ανθρώπων που εργάζονται εκεί. Γιατί πρέπει να έχεις τεράστια φαντασία για να σκεφτείς και στη συνέχεια να δημιουργήσεις αυτές τις κάλτσες.

Οι κάλτσες χεριού για αυνανισμό προορίζονται για άντρες (λογικά) αν και ποιοι είμαστε εμείς να θέσουμε περιορισμούς. Και σκέφτεσαι “μα γιατί να φοράς κάλτσες όταν αυτοϊκανοποιείσαι και σε τι διαφέρουν αυτές οι κάλτσες από τις κοινές;”. Μη βιάζεσαι να  βγάλεις συμπεράσματα αν πρώτα δεν τις δεις.

Οι κάλτσες αυτές έχουν διττή χρήση. Από τη μια τις φοράς για να ζεστάνεις τα πόδια σου κι από την άλλη τις φοράς στο χέρι, σαν γάντι σκέψου για να αυτοϊκανοποιηθείς.

Και πλέον το χέρι σου δεν θα το λένε “Μαρία” αλλά Asa Akira, Madison Ivy,Jonny Sinns καθώς αυτά τα πρόσωπα εικονίζονται στις κάλτσες!

κάλτσες χεριού για αυνανισμό

Το κόστος τους είναι 18 δολάρια και ίσως αξίζει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιον κολλητό που τις έχει ανάγκη…Η χρήση τους είναι πολύ εύκολη και μπορείς να τη δεις στο παρακάτω video.

Και τελικά πόσο συχνά αυνανίζονται οι άνδρες;

Κι επειδή αυτό μας έβαλα στο “τρυπάκι” να ψάξουμε πόσο συχνά αυνανίζονται οι άνδρες, έχουμε και τα αποτελέσματα….

Μια νέα μελέτη όμως διαπιστώνει κάτι τελείως διαφορετικό: Μόλις το 57% των ανδρών δήλωσαν ότι αυνανίστηκαν τον τελευταίο μήνα.

Παρόλο που η αυτοϊκανοποίηση είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, ενώ κρύβει οφέλη και για την υγεία, αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με έναν άνδρα που δεν αυνανίζεται τακτικά.

Για παράδειγμα, όπως εξηγούν οι ερευνητές, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ένας άνδρας νιώθει ότι δεν το έχει ανάγκη λόγω της έντονης σεξουαλικής του ζωής. Για ορισμένους ανθρώπους το περισσότερο σεξ, οδηγεί σε λιγότερο αυνανισμό.

Η έρευνα, ωστόσο, διαπίστωσε ότι ένα 14-17% των ανδρών έχουν χαμηλή επιθυμία για σεξ και αυτοϊκανοποίηση λόγω χαμηλής τεστοστερόνης, άγχους, κατανάλωσης αλκοόλ και επιβαρυμένη υγεία.

Τέλος, οι ερευνητές σπεύδουν να καθησυχάσουν όσους ανησυχούν για τις επιπτώσεις του υπερβολικού αυνανισμού λέγοντας πως από την στιγμή που δεν επηρεάζει την δουλειά ή την σχέση, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Διαβάστε επίσης:

Μήπως αυνανίζεσαι περισσότερο απ’ όσο νομίζεις;

Photo: ALAMY