Κεφάλαιο στοματικό σεξ: Καθόλου εύκολη υπόθεση! Υπάρχουν τόσες τεχνικές που πρέπει να σκεφτείς, τόσες κινήσεις που πρέπει να εναρμονίσεις και τόσοι διαφορετικοί άνδρες που δεν ξέρεις τι τους αρέσει.

Χρειάζεται τέχνη και δεξιότητες. Και υπάρχουν μερικά tips που θα σε βοηθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα και θα το ευχαριστηθείς κι εσύ!

Πήγαινε το σιγά σιγά

Δεν χρειάζεται να μπεις κατευθείαν στο ψητό! Οι άντρες πραγματικά απολαμβάνουν το σεξουαλικό παιχνίδι. Παίξε λίγο μαζί του και μην χρησιμοποιήσεις αμέσως το στοματάκι σου. Βασάνισέ τους και λίγο. Ξεκίνα με λίγο μασάζ, λίγα λόγια ερωτικά και μετά μπες για τα καλά στο παιχνίδι.

Μην ξεχνάς τα χέρια σου!

Έχεις και χεράκια και δεν πρέπει να το ξεχνάς! Τα χέρια μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν την κατάσταση ενώ μπορείς παράλληλα να κάνεις και λίγο μασάζ και μερικά χάδια. Όταν τον τρίβεις με τα χέρια σου να είσαι πολύ προσεκτική. Μαλακές κινήσεις γιατί δεν θέλεις να τον τραυματίσεις! Κάνε διάφορες κινήσεις και βάλε όλη σου τη φαντασία και την τέχνη!

Όσο πιο υγρό τόσο το καλύτερο

Είναι και καλύτερο αλλά και πιο εύκολο για σένα. Ο σύντροφός σου θα το νιώσει πιο πολύ και θα το απολαύσει περισσότερο όταν φτάσει σε οργασμό. Μπορείς να δοκιμάσεις και λίγο σιρόπι ή σαντιγί! Εξέπληξέ τον!

Τα δόντια απαγορεύονται!

Αν θέλεις ο σύντροφός σου να περάσει καλά, πρέπει να ξεχάσεις ότι έχεις δόντια. To “όργανο” του καλού σου είναι πολύ ευαίσθητο και τα δόντια σου μπορούν πραγματικά να τον πονέσουν. Κι αν τον πονέσεις θα “πέσει”. Και μετά δεν το σώζεις. Επομένως, τα δόντια μακριά!

sex

Όταν φτάνει το τέλος

Όταν ο καλός σου φτάσει σε οργασμό, μη ασκείς πολύ πίεση. Μείωσε την ταχύτητα ή ό, τι κάνεις και κάνε όλες τις κινήσεις με τη γλώσσα σου.