Είναι λογικό όταν είσαι καιρό με τον σύντροφό σου ν’ αρχίσεις να βαριέσαι, να νιώθεις ότι χάθηκε το πάθος απ’ τη σχέση σου και ο ενθουσιασμός των πρώτων ημερών. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πρέπει απλά να το αποδεχτείς και να καθίσεις με τα χέρια σταυρωμένα.

Τι γίνεται όταν η πλήξη είναι παρούσα στη σχέση σου; Όταν η ρουτίνα έχει μπει σ’ αυτήν και σου έχει φύγει πλέον το πάθος; Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει απλώς να “βολευτείς” και ν’ αφήνεις τη σχέση σου να μαραζώνει μέρα με τη μέρα. Θυμήσου όλα αυτά που έκανες στο ξεκίνημα. Πάμε λοιπόν, να βρεις τον παλιό καλό σου εαυτό και ν’ αναζωογονήσεις τη σχέση σου;

Τι να κάνεις εάν χάθηκε το πάθος απ’ τη σχέση σου

Πρόσεξε τον εαυτό σου

Είσαι γυναίκα και πρέπει να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου, και να συνεχίσεις να περιποιείσαι τον εαυτό σου, όχι μόνο για τα μάτια του συντρόφου σου. Αν θες όμως, να επαναφέρεις το πάθος, περιποιήσου τον εαυτό σου, φόρεσε εκείνο το ωραίο μαύρο φόρεμα που έχεις ξεχασμένο στη ντουλάπα και δείξε τον λαμπερό σου εαυτό. Το ίδιο ισχύει και για σας αγόρια!

Η λίστα σας χρειάζεται ανανέωση

Θυμάσαι εκείνο το άθλημα που είχατε πει πως θα ξεκινήσετε μαζί; Ή εκείνο το κουτάβι που θα υιοθετούσατε; Ή ξέχασες εκείνο το ωραίο εστιατόριο που θέλατε να δοκιμάσετε; Ήσασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν κάνατε σχέδια. Ήρθε η ώρα να τα κάνετε πράξη.

Ήρθε η ώρα για καινούργια εσώρουχα

Και πάλι αυτό θα το κάνεις περισσότερο για σένα και όχι για τον σύντροφό σου. Σίγουρα και εσύ η ίδια βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια εσώρουχα. Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Έτσι θα ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου και τη διάθεσή σου και φυσικά ο σύντροφός σου θα το απολαύσει. Κάνε αυτό το δώρο λοιπόν, και στους δυο σας!

Δώσε προσοχή στη σχέση

Η πρώτη φορά που βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας είναι όταν νιώθεις πως λείπει το πάθος. Αν η σχέση σου μοιάζει βαρετή, μην την αφήνεις απλώς και πας για δουλειά. Κάνε κάτι για ν’ αλλάξεις τα πράγματα. Κάνε μια έκπληξη ή άφησε ένα σημείωμα να το βρει το πρωί στο ψυγείο. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που θα σώσουν το πάθος στη σχέση σου.

Δες ακόμα:

Και όμως, μπορείς να κρατήσεις ζωντανό το πάθος σε μια σχέση