Ήρθε η ώρα να σταματήσει η ρουτίνα στο κρεβάτι και να πάρουν “φωτιά” τα σεντόνια, γιατί σου έχουμε τους τρόπους για να απολαύσεις περισσότερο το σεξ και πραγματικά θες να τους μάθεις. 

Αν μέχρι τώρα το σεξ δεν σε ενθουσίαζε και τόσο, τότε σίγουρα αυτά τα tips θα σου χρησιμεύσουν και είμαστε σίγουρα πως θες όχι απλά πολύ, αλλά πάρα πολύ να μάθεις τα μυστικά που θα βελτιώσουν το… κρεβάτι σου!

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια; 

Πώς να απολαύσεις περισσότερο το σεξ;

  1. Η φροντίδα και η ασφάλεια είναι το παν: Για να απολαύσεις περισσότερο το σεξ πρέπει να νιώθεις ασφαλής στην αγκαλιά του αγαπημένου σου και φυσικά να νιώθει και αυτός το ίδιο με εσένα. Περιποιήσου τον αγαπημένο σου και μην μπεις κατευθείαν στο ψητό. Κάνε του πρώτα ένα χαλαρωτικό μασάζ που θα του αποβάλει το άγχος της καθημερινότητας, θα τον ηρεμήσει και θα διεγείρει τις αισθήσεις του. Η φροντίδα, όμως, δεν έχει να κάνει μόνο με το έτερον σου ήμισυ. Φρόντισε και εσύ τον εαυτό σου και ανέβασε παράλληλα την ερωτική σου διάθεση. Βυθίσου στην μπανιέρα, αποτριχώσου σωστά και βάλε το αγαπημένο σου άρωμα και τίποτα άλλο.
  2. Στόχευε στην ευχαρίστηση και όχι στην απλή πράξη: Σημασία έχει να κάνεις έρωτα για να οδηγηθείς στην κορύφωση και να νιώσεις την ηδονή της απόλαυσης. Μην βλέπεις την ερωτική πράξη σαν αγγαρεία, καταναγκαστική εργασία ή ακόμα και απλή συνεύρεση με σκοπό να μείνεις έγκυος.
    απολαύσεις περισσότερο το σεξ

    Toa Heftiba/ Unsplash
  3. Βάλε προτεραιότητες: Ακόμα και όταν δεν έχεις χρόνο να βρεθείς με το σύντροφό σου προσπάθησε να τον βρεις. Το ζευγάρι δεν πρέπει να απομακρύνεται. Προσπαθήστε τις κοινές σας ελεύθερες στιγμές να βρεθείτε μόνοι και να έρθετε πιο κοντά από το πάτε για καφέ με φίλους ή να βγείτε για φαγητό.
  4. Επένδυσε στη συντροφικότητα: Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει τα ζευγάρια που είναι πιο κοντά το ένα με το άλλο και έχουν αυξημένο το αίσθημα της συντροφικότητας, απολαμβάνουν περισσότερο την ερωτική πράξη αλλά ακόμα και τα απλά χάδια.

Διάβασε ακόμα:

Αλήθειες που πρέπει να ξέρεις για το σεξ αν θες να περνάς καλά

Photo: Freepik