Πώς να μιλήσεις βρώμικα όταν ντρέπεσαι; Φυσικά μιλάμε για το talk dirty to me, που τόσο αγαπούν οι άνδρες στο σεξ αλλά πολλές γυναίκες είναι διστακτικές.

Πώς να μιλήσεις βρώμικα στον καλό σου, όταν δεν μπορείς να βγάλεις άχνα απ’ τη ντροπή σου; Ακόμη κι αν έχεις οικειότητα, ακόμα κι αν ξέρεις πως ο καλός σου δεν θα σε παρεξηγήσει ό,τι κι αν συμβεί, εσύ ντρέπεσαι. Δεν σου βγαίνεις, δεν νιώθεις άνετα.

Πώς να μιλήσεις βρώμικα αν δεν σου βγαίνει λέξη;  Αρχικά, να σου πούμε πως ανήκεις στην πλειοψηφία. Οι περισσότερες γυναίκες φίλη μου ντρέπονται ή δεν τους βγαίνει κι έτσι δεν προσπαθούν καν. Εσύ, όμως, δεν θα τα παρατήσεις αν δεν προσπαθήσεις πρώτα.

Πώς να μιλήσεις βρώμικα όταν ντρέπεσαι;

Πάρε πρωτοβουλίες

Πώς να μιλήσεις βρώμικα όταν ντρέπεσαι

mensfitness

Πριν καν στο ζητήσει, πάρε τον έλεγχο των πραγμάτων και ξεκίνα με μικρές ατάκες πιο πρόστυχες ατάκες απ’ ότι συνήθως. Και μόλις δεις την ανταπόκριση από τον καλό σου, τότε θα σου βγει αβίαστα! Δεν χρειάζεται να “βουτήξεις” στα βαθιά, πήγαινέ το σιγά-σιγά.

Μην προσποιείσαι

Μην προσποιείσαι γιατί ο καλός σου θα το καταλάβει και εσύ δεν θα το ευχαριστηθείς. Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολική. Κάνε focus σε ό,τι σε “ανάβει” και απλά εξέφρασέ το. Πες στον καλό σου τι θα ήθελες να σου κάνει και τι σου αρέσει. Επίσης, κάνε και ένα κομπλιμέντο, θα το εκτιμήσει!

Συζήτησέ το

Πώς να μιλήσεις βρώμικα όταν ντρέπεσαι

JOVO JOVANOVIC/STOCKSY

Μπορείς να το συζητήσεις με τον καλό σου. Σε μια ανέμελη στιγμή σας, όταν θα είστε χαλαροί και οι δύο και θα συζητάτε περί ανέμων και υδάτων, τότε μπορείς να το πεις. Πες ότι ντρέπεσαι και αυτός θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις. Η επικοινωνία είναι το παν και με τον καλό σου μπορείς να μοιράζεσαι τα πάντα.

Αν του πεις τι σε ευχαριστεί, τι σε ενοχλεί και τι παραπάνω μπορείς να θέλεις, τότε θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο περισσότερο.

Χωρίς ταμπού και με πάθος, απόλαυσέ το!

Διαβάστε επίσης:

Η μαγεία της αφής ανάμεσα σε ένα ζευγάρι μέσα από τα μάτια ενός καλλιτέχνη | Photos