Τα tips για μεγαλύτερη σεξουαλική απόλαυση που χρειάζεσαι!

LIKE US ON FACEBOOK

Απόλαυση στο σεξ; Τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Ωστόσο, έχουμε όλα τα μυστικά για τέλειο σεξ, γεμάτο απόλαυση, που θα αναστατώσει το κρεβάτι σου. 

Μπορεί να κάνεις σεξ αρκετά συχνά, όμως το απολαμβάνεις αρκετά; Ίσως κι όχι. Φυσικά και δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους στο κρεβάτι κι ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που δεν το απολαμβάνεις αρκετά.

Όμως, ποιες οι λύσεις για να ενισχύσεις την απόλαυση στο σεξ πιο πολύ από ποτέ;

Αγάπησε το σώμα σου

Πρέπει να νιώσεις άνετα με το σώμα σου, να το αγαπήσεις, προκειμένου να αισθανθείς ελεύθερη την ώρα του σεξ και να περάσεις και καλύτερα. Εξοικειώσου μαζί του και απόκτησε αυτοπεποίθηση.

Μάθε τι σου αρέσει

Κάθε φορά που κάνεις σεξ, ανακαλύπτεις τι σου αρέσει. Ποιες στάσεις προτιμάς, ποια “παιχνίδια” θες να παίζεις με το ταίρι σου. Όλα αυτά συζήτα τα με τον σύντροφό σου και βάλε τα για τα καλά στη σεξουαλική σου ζωή.

απόλαυση στο σεξ

Shutterstock

Συγκεντρώσου

Συγκεντρώσου στην στιγμή όσο κι αν ακούγεται περίεργο. Μην αφήνεις το μυαλό σου να αποσπάται από το τι συμβαίνει εκτός του κρεβατιού σου την ώρα που κάνεις σεξ. Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένη, αν θες να το απολαύσεις πλήρως και να φτάσεις σε οργασμό.

Παίξε με τις φαντασιώσεις

Είναι ένας τρόπος να κάνεις εγκεφαλικό σεξ. Αφού συγκεντρωθείς, δημιούργησε φαντασιώσεις μες το μυαλό σου, υλοποιήσιμες και μη. Σημασία έχει ότι έτσι θα το απολαύσεις και με το παραπάνω.

SOS! Οι φαντασιώσεις να είναι με τον σύντροφό σου έτσι;!

Νιώσε άνετα με τον σύντροφό σου

Αν έχεις έναν σταθερό σύντροφο είναι πιο πιθανό να απολαύσεις περισσότερο το σεξ. Έρευνες έχουν δείξει πως το πόσο κοντά έχεις έρθει με τον σύντροφό σου παίζει ρόλο και στο σεξ. Επιπλέον, μην ξεχνάς πως είναι πιο πιθανό να σε ευχαριστήσει ο σύντροφός σου απ’ ό,τι ένας που δεν γνωρίζεις και τόσο καλά.

Τέλος, φρόντισε να υπάρχει χρόνος για να ευχαριστηθείτε το σεξ και οι δύο. Δεν χρειάζεται κάποιος από τους δύο προτεραιότητα στον τομέα αυτό! 

Διάβασε ακόμα:

Αν είσαι γυναίκα, έτσι θα απολαύσεις καλύτερα το στοματικό σεξ!

Photo: Unsplash/Maddi Bazzocco
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved