Χρησιμοποίησε αυτά τα tips και μπορεί να διπλασιάσεις ή και να τριπλασιάσεις την ικανοποίησή της!

Έχεις δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα αλλά δεν έχεις καταφέρει ακόμα να χαρίσεις στη σύντροφό σου πολλαπλούς οργασμούς; Κάθε γυναίκα που καταφέρνει να έρθει σε οργασμό, μπορεί να το καταφέρει αυτό. Αρκεί να βρεις τον τρόπο! Οι πολλαπλοί οργασμοί δεν είναι τόσο δύσκολοι όσο ακούγονται αρκεί να ξέρεις μερικά βασικά. Είσαι έτοιμος να τα μάθεις;

Αύξησε την ένταση

Το να φτιάξεις το απαραίτητο mood για να ξεκινήσει το σεξ είναι το πρώτο βήμα και το ξέρεις. Από εκεί και πέρα για να καταφέρεις να της χαρίσεις πολλαπλούς οργασμούς θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα παραπάνω. Αύξησε την ένταση, μην είσαι flat κατά τη διάρκεια του σεξ γιατί έτσι θα είναι flat κι όλη η σεξουαλική πράξη! Όταν φθάσει στον πρώτο οργασμό μην σταματήσεις, συνέχισε μέχρι να της δώσεις τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Δώσε χρόνο αλλά μην σταματάς το παιχνίδι

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να χαλαρώσουν λίγο μετά τον πρώτο οργασμό, καλό είναι να μην υπερχαλαρώσεις κι εσύ! Άστην για λίγο να ηρεμήσει αλλά μην σταματήσεις το παιχνίδι εντελώς. Μπορείς να συνεχίσεις τα χάδια και τα φιλιά στα κατάλληλα σημεία για να την ανάψεις ξανά και να μπορέσεις να επιτύχεις τον στόχο σου!

οργασμός

Ανάλαβε ξανά δράση

Μετά το διάστημα ηρεμίας, όπου σου είπαμε ότι μπορείς να συνεχίσεις διακριτικά το παιχνίδι με χάδια και φιλιά ενώ της δίνεις τον χρόνο της να χαλαρώσει, ανάλαβε ξανά δράση. Όταν μια γυναίκα έρχεται σε οργασμό, η περιοχή των γεννητικών της οργάνων αιματώνεται και αυτό δεν σταματάει απ’ τη μια στιγμή στην άλλη. Έτσι, μπορείς να συνεχίσεις κατεβαίνοντας εκεί κάτω και να ξεκινήσεις με απαλές κινήσεις γύρω απ’ την κλειτορίδα της και να την προετοιμάσεις για έναν ακόμα γύρο σεξ γεμάτο πάθος!

Δοκίμασε μια νέα διαδρομή

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να επιλέγεις τους δοκιμασμένες τρόπους ώστε να την φέρεις σε οργασμό, όμως, οι πολλαπλοί οργασμοί μπορούν να επιτευχθούν με πολλούς άλλους τρόπους. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν 11 διαφορετικοί τύποι οργασμών! Γιατί να μην προσπαθείς ν’ ακολουθήσεις μια νέα διαδρομή για να την φτάσεις σε οργασμό;

Διάβασε ακόμα:

Ποιες είναι οι 7 ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος;

Photo: Matheus Vinicius/ Unsplash