Ήσασταν μαζί αρκετό καιρό και ένα ωραίο πρωί αποφάσισε ότι είναι καλύτερα μόνος του, ότι είναι μικρός ακόμα και θέλει να ζήσει κι άλλα πράγματα ή ότι απλά δεν μπορεί άλλο να τσακώνεστε. Μένεις παγωτό αλλά αναγκαστικά το δέχεσαι.

Περνάς δύσκολα, κλαις, βρίζεις τον πρώην σου και κάποια στιγμή μετά από λίγο καιρό το αποδέχεσαι και είσαι καλά. Κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή ανακαλύπτεις ότι ο πρώην σου είναι με κάποια άλλη. Ποια είναι τα στάδια που θα περάσεις;

Σοκ

Πριν νιώσεις οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα, το σοκ θα σε διαπεράσει και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις αν είναι αλήθεια ή αν ζεις σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

Ζήλια

Η ζήλια είναι το επόμενο στάδιο. Σκέφτεσαι τους δυο τους μαζί και υποφέρεις στη σκέψη. Ζηλεύεις την κοπέλα που πήρε τη θέση που είχες εσύ μέχρι πριν λίγο καιρό.

Θυμός

Τι; Τώρα αποφάσισε ότι δεν φοβάται να δεσμευτεί και δεν θέλει να είναι ελεύθερος να ζήσει κι άλλα πράγματα; Βρισιές, βρισιές, βρισιές.

thumos-ipopgr

Ανακούφιση

Μόλις ξεπεράσεις την οργή και τη ζήλεια, η σκέψη ότι θα έπρεπε να είσαι εσύ στη θέση της μετατρέπεται στη σκέψη ότι θα μπορούσες να είσαι εσύ.

Γέλιο

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις σε νευρικό γέλιο. Είναι η άμυνά σου.

gelio-ipopgr

Τρόμος

Αρχίζεις και φοβάσαι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή και ότι μέσα σε λίγους μήνες θα αρχίσεις να βλέπεις σε όλα τα social media φωτογραφίες τους χεράκι χεράκι ή ακόμα χειρότερα τον επόμενο χρόνο να δεις ότι παντρεύονται.

Νοσταλγία

Θα αρχίσεις να νοσταλγείς τις στιγμές που ζήσατε μαζί και να θυμάσαι ακόμα και τα άσχημα πράγματα σαν όμορφα. Όμως, πρέπει να γυρίσεις στην πραγματικότητα.

Αυταρέσκεια

Άστον να κάνει σχέση. Άστον να είναι δεσμευμένος και να πρέπει να πάρει άδεια για να κάνει οτιδήποτε. Εσύ είσαι ελεύθερη και ωραία και μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις, χωρίς να πάρεις έγκριση από κανέναν!

Δες ακόμα:

5 φράσεις του πρώην σου που σε στιγμάτισαν και σε έκαναν να χαλάσεις τις επόμενες σχέσεις σου