Τα ψέματα που θα σου πει στάνταρ μια γυναίκα στο πρώτο ραντεβού

LIKE US ON FACEBOOK

Το πρώτο ραντεβού για μια γυναίκα είναι πολύ κρίσιμο! Θέλει να δείξει τον καλύτερο της εαυτό και στην προσπάθειά της να εντυπωσιάσει τον άντρα με τον οποίο έχει βγει πολύ πιθανό να πει μερικά… ψεματάκια! Ακόμα κι αν είναι «λευκά ψέματα» που δεν θα σ’ επηρεάσουν ιδιαίτερα στη συνέχεια, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος!

πρώτο ραντεβού

  • Για τη γυμναστική! Η γυμναστική στη γυναίκα είναι σέξι κι αυτό θέλει να σου δείξει! Έτσι, ακόμα κι αν δεν λιώνει στο γυμναστήριο κάθε μέρα, στάνταρ θα σου πει κάτι του τύπου «πάω κάθε πρωί για τρέξιμο» ή «κάνω ασκήσεις στο σπίτι».
  • Δεν θα δείξει διαθέσιμη. Στο πρώτο ραντεβού θα θέλει να στο παίξει δύσκολη για να μην την θεωρήσεις δεδομένη! Έτσι, πιθανόν να πετάξει σπόντες ότι βγήκε και μ’ άλλους το περασμένο διάστημα ακόμα κι αν έχει να πάει για ποτό με άντρα απ’ το 2016!
  • Διακοπές. Σ’ αυτό το κομμάτι θα προσπαθήσει να σ’ εντυπωσιάσει με το πόσο δραστήρια είναι και τις εξορμήσεις που κάνει με κάθε ευκαιρία. Πολύ πιθανό ν’ ανακαλύψεις σύντομα ότι το ταξίδι ζωής που σου περιέγραψε ότι έκανε πέρυσι, είχε γίνει απλά με τους γονείς της όταν ήταν στο λύκειο!
  • Ώρα για φαγητό. Μπορεί να σου πει ότι δεν πεινάει κι εσύ ν’ αναρωτηθείς αν είναι από εκείνες τις γυναίκες που δεν τρώνε τίποτα, αλλά το πιθανότερο είναι να έχει πολύ άγχος ώστε να φάει ή απλά να φρόντισε να τσιμπήσει κάτι νωρίτερα!
  • Δικαιολογία. Σίγουρα η κολλητή της χρειάζεται άμεσα τη βοήθειά της ή η θεία της είναι στο νοσοκομείο… Ή απλά σου λέει ψέματα για να γίνει πιο σύντομο το ραντεβού! Ενώ οι άντρες θα πουν απλά ότι έχουν κανονίσει κάτι, οι γυναίκες συνήθως επιλέγουν έναν πιο δραματικό δρόμο…
  • Αυτοπεποίθηση. Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό το ζήτημα της αυτοπεποίθησης. «Ναι, γενικά έχω πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό μου»… Οκ, ένα λευκό ψέμα που σου στέλνει παράλληλα μήνυμα να της κάνεις κομπλιμέντο για να χαλαρώσει!
Photo: StockSnap / Brodie Vissers
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved