Τα πιο dark comics για την αγάπη που δείχνουν πόσο πονάει….

LIKE US ON FACEBOOK

Η αγάπη πονάει και όλοι το έχουμε βιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας. Αυτά είναι τα πιο dark comics που αποδεικνύουν την όχι και τόσο ρομαντική πλευρά της αγάπης και των σχέσεων.

Η αγάπη είναι υπέροχη, είναι η κινητήριος δύναμη για όλα. Όσο εύκολα, όμως, μπορεί να σε ανεβάσει τόσο εύκολα μπορεί να σε κατεβάσει. Ναι, η αγάπη πονάει και κρύβει παγίδες και αυτά είναι τα πιο dark comics που το αποδεικνύουν περίτρανα.

Η Gypsie Raleigh, καλλιτέχνης, συγγραφέας, ποιήτρια και συγγραφέας θεατρικών έργων από το Πόρτλαντ του Όρεγκον, παρουσιάζει μια σειρά με τα πιο dark comics που δείχνουν πως η αγάπη πονάει.

«Μερικές φορές η ζωή μας αφήνει άφωνους» δήλωσε η ίδια στο Bored Panda όταν ρωτήθηκε τι την εμπνέει και κάνει αυτά τα ρεαλιστικά και λίγο μακάβρια έργα.

Όταν δεν μπορώ να βρω λόγια, προσπαθώ να κάνω μια εικόνα που μπορεί να περιγράψει τη σιωπή μου. Τα σχέδια μου είναι εμπνευσμένα από τα πάντα γύρω μας, από τους θανάτους, από τους ανθρώπους που έχω κοντά μου, από το δικό μου άγχος και τη δική μου ραγισμένη καρδιά, από το να βλέπεις ένα παλιό κλουβί ή να έχεις μια κακή μέρα στη δουλειά

Η αγάπη πονάει είτε επειδή δεν είναι αμοιβαία, είτε επειδή υπάρχουν άνθρωποι που παίζουν με τα συναισθήματα των άλλων, είτε επειδή υπάρχει το αναπόφευκτο «τέλος». Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να είσαι φρουρός του εαυτού σου, να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο από όλους όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται αυτό. Να τον αγαπάς, να τον φροντίζεις, να τον σέβεσαι.

Αυτά είναι τα πιο dark comics που μας δείχνουν την αλήθεια που δεν αγνοούμε αλλά επιλέγουμε συνειδητά να μην αντικρίζουμε.

Original: AVAILABLE ([email protected]) #gypsieraleigh #morbidcute #morbidart #cuteart #cutesketch #cutesketches #finishline #finished #finish #race #runtherace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gypsie Raleigh (@gypsieraleigh) στις

Διαβάστε επίσης:

Η πλευρά των σχέσεων που θέλουμε να ξεχάσουμε μέσα από υπέροχα comics!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved