Η πρώτη ερώτηση που σου περνάει απ’ το μυαλό όταν ξεκινάς να βγαίνεις με κάποιον είναι: Του αρέσω; Όλοι μας έχουμε περάσει ώρες ολόκληρες αναλύοντας τα σημάδια και εννοείται πως τελικά δεν καταλήγουμε ποτέ σε ασφαλές συμπέρασμα.

Εάν, όμως, γνωρίζεις πώς ν’ αποκωδικοποιείς τα μηνύματά του, θα σου είναι πιο εύκολο να καταλάβεις εάν του αρέσεις τελικά. Πρώτη συμβουλή; Μην εμπιστεύεσαι ανθρώπους που τους παίρνει μια ολόκληρη εβδομάδα ν’ απαντήσουν σ’ ένα “τι κάνεις”.

Κατά τ’ άλλα, παρακάτω θα βρεις τον τρόπο να διαβάζεις τα μηνύματά του με τον σωστό τρόπο ώστε να καταλαβαίνεις εάν του αρέσεις ή όχι!

Απαντάει γρήγορα

Φυσικά κι όλοι έχουμε δεκάδες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά μας, αλλά εννοείται πως βάζουμε ως προτεραιότητά μας ένα άτομο που μας αρέσει. Εάν στείλεις μήνυμα και πάρεις απάντηση σχετικά άμεσα ενώ ξεκινήσει και μια συζήτηση με φυσιολογική ροή, σίγουρα τα σημάδια είναι πολύ θετικά!

Εάν, όμως, λάβεις κοφτή απάντηση μετά από πολλές ώρες, μέρες ή και… μήνες, το ξέρεις ήδη ότι απλώς δεν σε γουστάρει!

Εμπλουτίζει το μήνυμα με emojis και δεν απαντάει μονολεκτικά

Εννοείται πως ο ενθουσιασμός όσο μιλάτε και η χρήση χαριτωμένων emojis είναι ένα έξτρα θετικό στοιχείο και σημάδι ότι του αρέσεις. Φυσικά, ορισμένοι άνθρωποι είναι πιο κοφτοί και μονολεκτικοί, οπότε στην περίπτωση που η απάντησή του σου φαίνεται απόμακρη, θα πρέπει να την εξετάσεις συνδυαστικά μ’ άλλα σημάδια.

Σου κάνει ερωτήσεις

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα, θέλει να σου κάνει ερωτήσεις για να σε μάθει καλύτερα και να γίνει κομμάτι της ζωής σου. Ένας αδιάφορος τύπος που απαντάει μόνο σε ερωτήσεις ή κάνει μονολόγους χωρίς να τον νοιάζει πώς ήταν η μέρα σου στη δουλειά, απλώς δεν είναι αυτό που ψάχνεις!

Πετάει υπονοούμενα για τα όσα θα κάνετε όταν βρεθείτε

Μπορεί το texting να είναι τέλειο, όμως, στο τέλος της ημέρας αυτό που έχει σημασία είναι το εάν θέλει να σε δει. Ένας άντρας που λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί σου κι ανυπομονεί για την επόμενη φορά που θα βρεθείτε οι δυο σας, το δείχνει έμπρακτα και στα μηνύματά του με μικρά υπονοούμενα.

Εάν το επόμενό σας ραντεβού είναι σε αόριστο χρόνο και τόπο, τότε συγγνώμη φίλη μου… αλλά θα σου ξαναπούμε πως απλώς δεν σε γουστάρει!

φιλί σχέση