Από τα λάθη μας γινόμαστε καλύτεροι, ή τουλάχιστον δεν γινόμαστε χειρότεροι, αν μάθουμε. Τα λάθη της γυναίκας στο πρώτο ραντεβού, μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της σχέσης με το άτομο, που βγήκατε για ένα καφέ ή ποτό. Γι’αυτό προσοχή!

Δεν έχει σημασία αν είναι ο άντρας των ονείρων σου ή απλά ένα φλερτ! Εσύ πρέπει να συμπεριφέρεσαι με τον καλύτερο τρόπο και να κλέβεις πάντα τις εντυπώσεις. Για να μείνεις χαραγμένη στο μυαλό ενός άντρα, από το πρώτο ραντεβού, πρέπει να έχεις την ψυχολογία ενός παίκτη σκακιού και ενός ποδοσφαιριστή. Στρατηγική σκέψη, δυναμικότητα και πάνω απ’όλα αντοχή, γιατί θα την χρειαστείς. Δεν σου ζητάμε να αλλάξεις αυτό που είσαι, αλλά να βελτιώσεις κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς σου, την πρώτη φορά που θα βγεις με κάποιον. Ποια, είναι, λοιπόν, τα λάθη της γυναίκας στο πρώτο ραντεβού;

Αρχικά οφείλεις να σταματήσεις να ασχολείσαι με το κινητό σου. Αν είναι από αμηχανία, τότε παίξε με το καλαμάκι από τον καφέ ή το ποτό. Αν είναι χειμώνας και πίνεις κάτι ζεστό ή πήρες ποτό χωρίς καλαμάκι, τότε ασχολήσου με τα μαλλιά σου. Είναι φυσική ανάγκη του σώματος, να δραστηριοποιηθεί με κάτι, έτσι ώστε να ξεχάσει κάτι άλλο.

Εάν φτάσει η κουβέντα στο προσωπικό επίπεδο, τότε μην βιαστείς να μοιραστείς μαζί του, όσα θεωρείς σημαντικά ή κρυφά. Το να μην μπορεί να σε διαβάσει ο άντρας είναι πολύ σημαντικό για τα πρώτα ραντεβού, γιατί ο άντρας το βλέπει σαν περιπέτεια, το να εξερευνήσει τον εσωτερικό σου κόσμο και να σε μάθει καλύτερα. Όταν του τα προσφέρεις στο πιάτο, είναι δίκοπο μαχαίρι. Ή θα το εκτιμήσει και θα σε θέλει παραπάνω, ή θα βαρεθεί γιατί τα ξέρει πλέον όλα.

Μπορεί να μην είσαι σε σχέση, ακόμα, μαζί του αλλά απαγορεύεται αυστηρά το να φλερτάρεις, έστω και σε μικρό βαθμό μπροστά του. Για παράδειγμα, αν κάποιος γνωστός σας, που σας αρέσει, περάσει να χαιρετήσει, τότε εσύ πρέπει να είσαι κυρία και να τον αντιμετωπίσεις καθαρά με ένα τυπικό τρόπο. Δεν είναι σωστό, το να σε περάσει για γυναίκα, που αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά που κάνεις στο πρώτο ραντεβού και…δεν ακολουθεί δεύτερο!