Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει κι αν είσαι σε σχέση (και ρομαντικός τύπος) σίγουρα έχεις ξεκινήσει ήδη το ψάξιμο για το δώρο που θα πάρεις στο ταίρι σου!

Καθώς ψάχνεσαι στο Ίντερνετ, αλλά και στα φυσικά μαγαζιά, θα έχεις πέσει πάνω σε ιδέες που σου κέντρισαν το ενδιαφέρον και πάνω σ’ άλλες που σ’ έκαναν να το βάλεις στα πόδια! Εμείς, σήμερα, θα σου αποκλείσουμε ορισμένα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου, τα οποία κρίνονται ως τα χειρότερα σύμφωνα με το Reddit!

Έτσι, θα μειώσεις τη λίστα με τα υποψήφια δώρα και το έργο σου θα γίνει λίγο ευκολότερο!

Καπάκι τουαλέτας

Όπως γράφει ένας χρήστης του Reddit, «πριν πέντε χρόνια, ο μπαμπάς μου έκανε δώρο στη μητριά μου ένα καπάκι τουαλέτας και πραγματικά νόμιζε πως είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να πάρει για του Αγίου Βαλεντίνου! Ακόμα γελάμε!».

Μην το σκεφτείς ΠΟΤΕ.

Οτιδήποτε μπορείς ν’ αγοράσεις από ένα βενζινάδικο

Τα δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβα, αλλά σίγουρα πρέπει να δείχνουν ότι έκανες μια έρευνα αγοράς ρε παιδί μου, δεν πήρες το πρώτο πράγμα που βρέθηκε μπροστά σου.

Μην πάρεις το δώρο ενώ είσαι στο δρόμο για το ραντεβού και βασικά έλα να συζητήσουμε τι ακριβώς έχεις σκοπό ν’ αγοράσεις απ’ το βενζινάδικο;

Ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα

ΣΜΝ γυναίκα στο κρεβάτι

Το να μάθεις ότι έχεις ένα ΣΜΝ ενώ νόμιζες ότι είσαι σε μια σταθερή σχέση με αποκλειστικότητα είναι πάρα πολύ άσχημο. Το να μάθεις ότι έχεις ένα ΣΜΝ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ίσως είναι ακόμα χειρότερο.

Κάνε συχνά- πυκνά τα απαραίτητα τεστ και μην αφήνεις τέτοιου είδους «εκπληξούλες» για του Αγίου Βαλεντίνου.

Μια άδεια κάρτα

‘Η μια άθλια και κακόγουστη κάρτα! Το να γράψεις σε μια άδεια κάρτα ή να την διακοσμήσεις εάν είναι τελείως κενή είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.

Και εάν δεν βρεις μια που να σου αρέσει στα μαγαζιά, απλά φτιάξτην μόνος σου! Πόσο δύσκολο νομίζεις ότι είναι;

Photo: Roman Kraft/ Unsplash