Η υπερβολική σκέψη σε μια σχέση μπορεί να σε οδηγήσει στην τρέλα. Μόλις παγιδευτείς σε μια σκέψη υπερβολικής ανάλυσης και ψάχνεις για πράγματα που πρέπει να ανησυχείς, θα βρεθείς σε μια σπείρα αμφιβολίας. Υπάρχουν μάλιστα κάποια ζώδια που υπεραναλύουν την σχέση τους περισσότερο από κάποια άλλα!

Αυτό ισχύει για ορισμένες προσωπικότητες στην αστρολογία. Και παρόλο που ορισμένα ζώδια έχουν την τάση να αναλύουν υπερβολικά την καριέρα τους ή την προσωπική τους ανάπτυξη, άλλα το κάνουν στη ρομαντική τους ζωή.

Ποια είναι τα ζώδια που υπεραναλύουν τις σχέσεις τους και ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, τα ζώδια που υπεραναλύουν τις σχέσεις τους ξέρουν πώς ενεργούν και φοβούνται τη ζημιά τόσο στην αυτοεκτίμησή τους όσο και στη σχέση τους.

Ξέρουν ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν περίεργα αν δεν χαλαρώσουν και αν δεν σταματήσουν να σκέφτονται κάθε μικρή λεπτομέρεια, αλλά στην πραγματικότητα τους είναι πολύ δύσκολο να σταματήσουν. Η υπερβολική σκέψη μπορεί να κάνει κάποιον απαισιόδοξο για τη σχέση του και να τον πείσει ότι ένας υγιής δεσμός είναι αδύνατος.

Για τα ζώδια που υπεραναλύουν τις σχέσεις τους, η σχέση τους μπορεί να είναι κάτι στο οποίο εστιάζουν ως ένας τρόπος για να αποτρέψουν τα πράγματα να πάνε στραβά, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι αν ψάχνεις για τις ρωγμές στις βάσεις της σχέσεις, όχι μόνο θα τις βρεις, αλλά πιθανότατα θα δημιουργήσεις περισσότερες.

Καμία σχέση δεν είναι τέλεια, αλλά με το να σκεφτόμαστε πάρα πολύ, δίνουμε έμφαση στις αρνητικές πτυχές και αγνοούμε τις θετικές.

Οι κακές συνήθειες των ζωδίων που πρέπει να κοπούν!

Ποια είναι τα ζώδια που υπεραναλύουν την σχέση τους;

1. Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Υπάρχει μια συγκεκριμένη απαισιόδοξη πλευρά στον Αιγόκερω που μπορεί πραγματικά να βγει όταν βρίσκονται σε μια σχέση.

Οι Αιγόκεροι υπεραναλύουν την σχέση τους σε σημείο που πείθουν τους εαυτούς τους ότι κάτι πάει στραβά, ακόμα και όταν όλα είναι πραγματικά καλά. Ενώ είναι υπομονετικοί και σοφοί, μερικές φορές οι Αιγόκεροι μπορεί να είναι πεισματάρηδες και μπορεί να είναι δύσκολο να αλλάξουν τη σκέψη τους μόλις κατακλειστούν από μια ιδέα στο κεφάλι τους.

Μόλις φτάσει σε αυτό το σημείο, ο Αιγόκερως θα εξετάσει τα πάντα και θα τα δει ως περαιτέρω επιδείνωση της σχέσης.

ζώδια που υπεραναλύουν την σχέση

Freepik

2. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος μπορεί να είναι κτητικός και ένα από τα αποτελέσματα της κτητικότητας είναι η υπερβολική σκέψη, ειδικά για τις πιο σημαντικές σχέσεις τους.

Οι Ταύροι αξιολογούν συνεχώς τη σχέση τους – τι λειτουργεί, τι όχι και ούτω καθεξής. Είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να αφήσουν τον εαυτό τους να είναι ικανοποιημένος ή να αφήσουν τα μικρά πράγματα που τους ενοχλούν, να φύγουν.

Κάθε μικρό πρόβλημα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε κάτι που καταστρέφει τη σχέση τους.

3. Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι σχέσεις δεν είναι μόνο σημαντικές για τον Καρκίνο, είναι πολύτιμες και αυτό το ζώδιο δεν πρόκειται να χάσει.

Οι καρκίνοι εστιάζουν πολύ στο τι συμβαίνει με τη σχέση τους, και εάν υπάρχει κάποιο είδος κακής επικοινωνίας ή αποτυχίας, πέφτουν. Όταν αρχίζουν να σκέφτονται υπερβολικά, γίνονται ύποπτοι και παρανοϊκοί.

Η αλήθεια είναι ότι ο Καρκίνος εστιάζει πάρα πολύ στα προβλήματα και δεν δίνει αρκετή ενέργεια για να εκτιμήσει τα καλά.

5. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί μπορεί να είναι παρορμητικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν στιγμές όπου επικεντρώνονται στη σχέση τους.

Μπορεί να μην είναι ξεκάθαροι με τον εαυτό τους ή τους άλλους σχετικά με το τι χρειάζονται σε μια σχέση, αλλά έχουν μια σταθερή ιδέα για το τι δεν θέλουν.

Ο Κριός θα μιλήσει με τους φίλους του αντί για τον σύντροφό του όταν πρόκειται για αυτό που τον ενοχλεί. Και διατηρώντας τον σύντροφό του εκτός του προβλήματος, μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα αντί καλύτερα.

ζώδια που υπεραναλύουν την σχέση

Freepik

6. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο λόγος που ο Σκορπιός έχει τη φήμη ότι είναι μυστήριος και έντονος είναι επειδή είναι αλήθεια. Οι Σκορπιοί συχνά σκέφτονται πάρα πολύ για τη σχέση τους.

Μπορεί οι Σκορπιοί να νιώθουν δυσαρέσκεια και ζήλια και αντί αν το συζητήσουν με τον σύντροφό τους να το κρατήσουν μέσα τους. Δεν είναι παράξενο για τους Σκορπιούς να μην λένε τι εννοούν ή να είναι πολύ ασαφείς και έμμεσοι.

Δεν θέλουν να πληγωθεί κανείς και προτιμούν να μην τους βρει απροετοίμαστους κάποια προδοσία που προέρχεται από το πουθενά. Έτσι, θα είναι προσεκτικοί και ελπίζουν ότι τίποτα δεν θα συμβεί.

Δες ακόμα:

Το πρώτο συναίσθημα που βιώνεις μετά από έναν χωρισμό σύμφωνα με το ζώδιό σου

Photo: Pexels