Το ν’ αποφασίσεις να παντρευτείς είναι μια δύσκολη απόφαση, αλλά σίγουρα είναι μια ιδέα που σ’ ενθουσιάζει, εάν έχεις βρει ήδη τον άνθρωπο με τον οποίο θέλεις να περάσεις όλη σου τη ζωή μαζί. Εάν πιστεύεις ότι εσύ και ο σύντροφός σου είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, αλλά δεν σου έχει κάνει ακόμα την πολυπόθητη πρόταση, το να αγωνιάς και να περιμένεις πότε θα σου κάνει πρόταση γάμου, μπορεί να γίνει εκνευριστικό και να σε αφήσει σε μια μακρά περίοδο προσμονής!

Το ήξερες, όμως, ότι υπάρχουν μερικά σημάδια που μπορούν να σου πουν πότε θα σου κάνει πρόταση γάμου; Δες παρακάτω αυτά τα σημάδια, αλλά φυσικά μην τα πάρεις τοις μετρητοίς καθώς ο κάθε άνθρωπος κάνει πρόταση γάμου με τον δικό του τρόπο και τον δικό του χρόνο! Αλλά σίγουρα κάποια απ’ αυτά προμηνύουν ότι σύντομα έρχεται κάτι καλό, ακόμα κι αν δεν είναι απαραίτητα η πρόταση γάμου!

Τα σημάδια ότι θα σου κάνει πρόταση γάμου

Σε ρωτάει για το μέγεθος του δαχτυλιδιού ή σου δείχνει δαχτυλίδια και ρωτάει την άποψή σου

Είναι αρκετά εμφανές ότι εάν αρχίσει και σου κάνει τέτοιες ερωτήσεις, τότε κάτι ετοιμάζει. Μάλλον ψάχνει για δαχτυλίδια και σκέφτεται να σου κάνει πρόταση γάμου σχετικά άμεσα.

Είναι νευρικός ή μέσα στο άγχος

Το να σου κάνει πρόταση γάμου ο καλός σου δεν είναι κάτι απλό κι εύκολο για εκείνον. Θέλει να τα προετοιμάσει όλα στην εντέλεια, να βρει την κατάλληλη στιγμή και το κατάλληλο μέρος για να σου κάνει την πρόταση και φυσικά να διαλέξει το δαχτυλίδι που θα σε κάνει να κλάψεις από χαρά! Όλα αυτά, λοιπόν, του δημιουργούν ένα υγιές άγχος, το οποίο, όμως, εάν τον ξέρεις καλά, μπορείς να το διακρίνεις από μακριά!

Προσοχή! Εάν το άγχος του δεν συνοδεύεται κι από άλλες ενδείξεις ότι μπορεί να σου κάνει πρόταση γάμου, μην το πάρεις φυσικά ως δεδομένο ότι η νευρικότητά του οφείλεται σ’ αυτό!

πότε θα σου κάνει πρόταση γάμου

Δίνει ξαφνικά πολλή έμφαση στη σημασία της οικογένειας

Εάν ο σύντροφός σου θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί σου, φυσικά θα θέλει να γνωρίζει καλά την οικογένειά σου και να έχει καλές σχέσεις μαζί της. Εάν ξαφνικά μιλάει για όλο και πιο συχνές συναντήσεις με τις οικογένειές σας και προτείνει να κάνετε περισσότερα πράγματα ως οικογένεια, όπως διακοπές ή κυριακάτικα γεύματα, τότε ναι, μπορεί να προετοιμάζει το κλίμα για να σου κάνει πρόταση γάμου!

πότε θα σου κάνει πρόταση γάμου

Ryan Smith Photography

Μιλάει πολύ για το μέλλον σας

Και για την ακρίβεια για το κοινό σας μέλλον, πιο συχνά από ποτέ! Οι περισσότεροι άνδρες που θέλουν να κάνουν πρόταση γάμου, προσπαθούν να ψυχανεμιστούν την απάντηση της συντρόφου τους, μέσω συζητήσεων κι ερωτήσεων για το μέλλον. Μ’ αυτό τον τρόπο, παίρνουν μια “γεύση” για το εάν η απάντηση θα είναι θετική ή αρνητική, πριν ακόμα κάνουν την επίσημη πρόταση!

Μιλάει πολύ για γάμους!

Μια τρανή απόδειξη ότι θέλει να σε παντρευτεί και μάλιστα έχει σκοπό να στο ζητήσει σύντομα, είναι εάν ξαφνικά ασχολείται πολύ με τους γάμους, την προετοιμασία τους, το τι χρειάζονται κτλ. Ανεξάρτητα απ’ το τι ακριβώς λέει, από μόνη της η συχνή αναφορά της λέξης “γάμος” για τον άνδρα μπορεί να σημαίνει ότι σχεδιάζει να κάνει σύντομα και τον δικό του!

Παρά του fun που μπορεί να έχει το να είσαι… προετοιμασμένη, έχει ακόμα περισσότερο fun το στοιχείο της έκπληξης και το να είσαι παρούσα τη στιγμή που θα σου κάνει την πρόταση. Φυσικά, μπορείς ν’ αναγνωρίσεις ορισμένα σημάδια και να το περιμένεις, αλλά μην νομίζεις πως το σημάδι σημαίνει ότι απαραίτητα θα κάνει την πρόταση. Απόλαυσε την κάθε στιγμή στη σχέση σου, γιατί οι στιγμές περνούν και χάνονται και πρέπει να τις ζούμε!

Photo: Pixabay