Το σεξ ανεξαρτήτως ηλικίας θα πρέπει να είναι απολαυστικό, πρέπει να το ευχαριστιέσαι, να το απολαμβάνεις και να σε γεμίζει! Τα 4 πράγματα που μπορείς να στο κρεβάτι ανεξαρτήτως ηλικίας!

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι βαρετή και για να μην κάνεις καλό σεξ ,σε όποια ηλικία κι αν είσαι, όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σου. Οι experts σου προτείνουν μερικά πράγματα να δοκιμάσεις και να κάνεις ευχάριστο σεξ ανεξαρτήτως ηλικίας.

Για να έχεις μια υγιή, χαρούμενη και συναρπαστική ζωή θα πρέπει να προσπαθήσεις και να μην περιμένεις απλά να σου συμβεί.

Τα 4 πράγματα που μπορείς να στο κρεβάτι ανεξαρτήτως ηλικίας

Δοκίμασε νέα πράγματα

Θεωρείς πως τα έχεις δοκιμάσει όλα; Αυτό αποκλείεται! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις και να προσθέσεις ώστε να κάνεις τη σεξουαλική σου ζωή λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Μπορεί να είναι από το να βάλεις αρωματικά κεριά μέχρι το να χρησιμοποιήσεις ένα sex toy ή να μια διαφορετική στάση.

Τι περιμένεις λοιπόν; Έχει έρθει η ώρα να γίνεις δημιουργική! Μπορεί να μη σου ταιριάζουν όλα ή να μην αρέσουν στο ταίρι σου αλλά σίγουρα θα βρείτε κάτι που το απολαμβάνετε και οι δύο.

σεξ ανεξαρτήτως ηλικίας

Photo: Unsplash/Jeremy Bishop

Ανταλλαγή ρόλων

Και όταν λέμε ανταλλαγή ρόλων, τι εννοούμε; Αν ο σύντροφός σου είναι αυτός που συνήθως παίρνει πρωτοβουλίες κι έχει τον πρώτο λόγο και το πάνω χέρι… ήρθε η ώρα να αναλάβεις εσύ τον ρόλο του.

Το σεξ είναι δούναι και λαβείν και σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε και οι δύο.

Προγραμματισμός

Πρόγραμμα στη δουλειά, στο γυμναστήριο και σε ένα σωρό ακόμη αγγαρείες. Γίνεται να βάλεις πρόγραμμα και στο σεξ; Μπορεί να ακούγεται βαρετό αλλά ίσως αυτό το σχέδιο δουλέψει για σένα.

Όταν έχει έρθει η ώρα, ξέρεις πως πρέπει να περιποιηθείς τον χώρο, να φτιάξεις τον φωτισμό, να βάλεις καθαρά σεντόνια, να ανάψεις τα κεριά, να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου, και να βάλεις το κινητό σου στο “Μην ενοχλείτε”!

Μπορεί να θέλεις να επιμεληθείς κι άλλες λεπτομέρειες, όπως η μουσική! Μπορεί να το θεωρείς λεπτομέρεια αλλά σε αυτή τη ζωή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Κομπλιμέντα

σεξ ανεξαρτήτως ηλικίας

Credits: Matheus Vinicius/ Unsplash

Στο κρεβάτι ή όχι , είναι σημαντικό όταν είσαι σε μια σχέση να εκφράζεις την ευγνωμοσύνη σου και να κάνεις κομπλιμέντα. Μπορείς να μοιράζεσαι την εκτίμησή σου για ό,τι συμβαίνει… είναι το “καύσιμο” για την ερωτική σου ζωή.

Μίλα βρώμικα και μην ντρέπεσαι για αυτό. Πες “αυτό μου αρέσει”, “αυτό το απολαμβάνω”.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από το να ακούς απ’ τον σύντροφό σου πόση ευχαρίστηση του δίνεις και πόσο το απολαμβάνει! Ικανοποιεί λιγάκι το “εγώ” σου, τονώνει την αυτοπεποίθησή σου και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Διαβάστε επίσης:

Χαμηλή σεξουαλική επιθυμία: Πότε πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό σου;

Photo: stocksnap.io