Στάσεις απ’ το Fifty Shades of Grey που πρέπει να δοκιμάσεις | NSFW Videos

LIKE US ON FACEBOOK

Πρέπει να το παραδεχτούμε! Οι στάσεις απ’ το Fifty Shades of Grey έχουν εμπνεύσει πολύ κόσμο ακόμα κι αν δεν σου αρέσει η τριλογία ή οι ταινίες.Υπάρχουν μερικές σκηνές που πρέπει να δοκιμάσεις!

Οι στάσεις απ’ το Fifty Shades of Grey είναι μια εισαγωγή στο BDSM και πολλοί έχουν προσπαθήσει να τις μιμηθούν και να τις επιχειρήσουν. Εμείς διαλέξαμε μερικές που θα μπορούσαμε να τις δοκιμάσουμε στο σπίτι χωρίς να έχουμε απρόοπτα.

Φυσικά, πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να συμφωνούν και οι δύο!

Ποιες είναι οι στάσεις απ’ το Fifty Shades of Grey που πρέπει να δοκιμάσεις;

Στο κόκκινο δωμάτιο

Φυσικά δεν χρειάζεται να έχεις κόκκινο δωμάτιο όπως ο Mr Grey αλλά μπορείς να το κάνεις απ’ την κρεβατοκάμαρά σου. Μπορείς να κάνεις spunky sex στο κρεβάτι σου αρκεί να συμφωνούν και οι δύο. Όταν υπάρχει συναίνεση όλα γίνονται και είναι ακόμα πιο απολαυστικά! Πάρε μια γεύση απ’ την Anastasia και τον Mr. Grey.

Βάλε τον «πάγο» στο παιχνίδι

Μπορείς να προσθέσεις λίγο πάγο στο παιχνίδι και να προλάβεις πριν «λιώσει». Το παγάκι θα δώσει μια άλλη αίσθηση στο καυτό παιχνίδι…Δοκίμασε το. Ακόμα κι αν δεν σ’ αρέσει δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Κάτω απ’ το τραπέζι

Μπορείς να βγεις για φαγητό και να ξεκινήσεις το παιχνίδι ή να δώσεις μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει μετά…Όμως, προσοχή, προσοχή! Δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να σας καταλάβει κανείς!

Καλοδεχούμενα τα sex toys

Κάνε μια έρευνα αγοράς… Τα sex toys μπορούν πραγματικά να ανανεώσουν την ερωτική σου ζωή και να πάνε την απόλαυση στα ύψη. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσει πολύ η ιδέα, μπορεί να βρεις κάτι που θα σε εκπλήξει ευχάριστα χωρίς να το περιμένεις.

Φυσικά, όλα αυτά μπορείς να τα δοκιμάσεις πιο εύκολα με τον σύντροφό σου για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να προσθέσετε λίγη ποικιλία.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved