Τα ραντεβού δεν είναι ποτέ εύκολα. Κι επειδή δεν είμαστε expert στις σχέσεις -μακάρι να ήμασταν- κάνουμε πολλές φορές λάθη. Μέχρι πότε;; Σταμάτα να κάνεις αυτά τα λάθη στα ραντεβού σου!

Το συναίσθημα σε ένα ραντεβού είναι πάντα γνώριμο. Αγχώνεσαι πριν, αγχώνεσαι κατά τη διάρκεια, αγχώνεσαι μετά. Και είναι λίγο-πολύ λογικό. Αγχώνεσαι για το πώς θα είσαι, τι να πεις και τι όχι, πώς θα είναι ο άλλος, αγχώνεσαι κατά τη διάρκεια μήπως πεις κάτι λάθος ή και μετά αν θα σε καλέσει ή όχι και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

Έχει, όμως, και τη χάρη του αφού ανακαλύπτεις έναν καινούργιο άνθρωπο και το άγνωστο και είναι λίγο γοητευτικό.

Σταμάτα να κάνεις αυτά τα λάθη στα ραντεβού σου

Επιμένεις στους λάθος ανθρώπους

Τι εννοούμε με αυτό; Το να επιμένεις σε ένα ραντεβού με έναν άνθρωπο με τον οποίο βλέπεις ότι δεν ταιριάζεις ή ότι δεν σε θέλει, τότε χάνεις χρόνο, και ενέργεια. Και μπορεί στην επόμενη γωνία να σε περιμένει ο ένας.  Αν δεν σου στείλει -όπως επιλέγουν μερικοί να κάνουν- απλώς λάβε το μήνυμα και προχώρα. Μην τα υπεραναλύεις όλα.

Σκέφτεσαι ότι κάτι έκανες λάθος

Νομίζεις πως αν κάποιος δεν σου τηλεφωνήσει ξανά, ότι κάπου φταις, κάτι έκανες λάθος,κάτι είπες λάθος. Και προσπαθείς να το φτιάξεις με νύχια και με δόντια. Δεν έκανες τίποτα λάθος, απλώς δεν ταιριάζετε και ήρθε η ώρα να προχωρήσεις.

 λάθη στα ραντεβού

Φλερτάρεις λάθος

Πώς γίνεται αυτό θα μου πεις; Κι όμως γίνεται. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι όταν βλέπεις κάποιον που σου αρέσει είναι ότι μπορείς να τον έχεις. Είσαι γοητευτική, έχεις τον τρόπο σου και ήρθε η ώρα να φλερτάρεις γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Και μην ξεχνάς με τα μάτια και τη γλώσσα του σώματος μπορείς να πεις πολλά περισσότερα.

Φοβάσαι να κάνεις ερωτήσεις

Να έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το Α και το Ω. Και να κάνεις ερωτήσεις, διαφορετικά πώς θα τον μάθεις τον άλλον; Πρέπει να διώξεις όλες τις σκέψεις που κάνεις και να το απολαύσεις.  Και το κυριότερο; Μη φοβάσαι την απόρριψη!

 λάθη στα ραντεβού

Μεγάλες προσδοκίες

Όχι, μην πέσεις ξανά σε αυτήν την παγίδα. Δεν πρέπει να περιμένεις τίποτα από κανέναν και ειδικά από το πρώτο ραντεβού. Αν εσύ σκέφτεσαι το πρώτο ραντεβού, τη σχέση που θα κάνετε, τι θα πείτε, πώς θα περνάτε, είσαι σε λάθος δρόμο. Μην προτρέχεις!

Διαβάστε επίσης:

Γιατί είναι καλή ιδέα το να μιλήσετε για τους πρώην σας σ’ ένα ραντεβού