Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού και τα αίματα έχουν… ανάψει. Τι πιο ιδανικό για σεξ στην παραλία με τον/την σύντροφό σου! Έλα… μη ντρέπεσαι! Κι εγώ το έχω σκεφτεί κι εσύ το έχεις σκεφτεί κι όλοι μας!

Φρόντισε λοιπόν, να ζήσεις μια εμπειρία, η οποία θα σου μείνει αξέχαστη! Γι’ αυτό λοιπόν, εμείς φροντίζουμε για εσένα κι έχουμε να σου προτείνουμε 7 στάσεις για σεξ στην παραλία με τον σύντροφό σου!

Στάση 1

Άπλωσε μια πετσέτα στην άμμο. Βάλε τον σύντροφό σου να ακουμπήσει πάνω στην πετσέτα, κάτσε αργά πάνω του κι άφησε τον να μπει μέσα σου. Μη ντραπείς να το ζήσεις, γιατί πίστεψε μας είναι μοναδική εμπειρία!

Στάση 2

Η στάση που λατρεύουν όλοι οι άντρες όπου κι αν βρίσκονται! Βάλτον να ξαπλώσει πάνω στην πετσέτα, ανέβα πάνω του και ψιθύρισε του στο αυτί να διεισδύσει μέσα σου. Η οπτική επαφή με τον σύντροφο σου είναι αποδεδειγμένο ότι είναι μία από τις καλύτερες στάσεις. Σίγουρα θα το θυμάστε για πολύ καιρό!

Στάση 3

Βρες ένα παγκάκι ή μία καρέκλα και πες του να πάει να κάτσει εκεί. Φρόντισε να έχεις μια καθαρή πετσέτα μαζί σου και πήγαινε να του «κάνεις παρέα». Κάθισε πάνω του και βάλε την πετσέτα γύρω σας ώστε να σας καλύπτει. Θαυμάστε το ηλιοβασίλεμα «αγκαλιά» κάνοντας αισθησιακό σεξ σε εξωτερικό χώρο!

Στάση 4

Τι σου έχω, τι σου έχω; Στάση κουταλάκι! Και ποιος δεν ξέρει αυτή τη στάση; Ξάπλωσε πλάγια στην πετσέτα έχοντας τον σύντροφό σου πλάτη. Πες του να σε αγκαλιάσει μπαίνοντας μέσα σου!

Στάση 5

Ξαπλώστε στην πετσέτα πάλι στο πλάι, αυτή τη φορά όμως να κοιτιέστε στα μάτια. Η οπτική επαφή θα σας διεγείρει ακόμη περισσότερο!

Στάση 6

Μια διαφορετική αλλά εξίσου απολαυστική στάση είναι αυτή που μόλις θα σου πούμε. Διάβασε προσεκτικά! Άφησε τον να κάτσει όρθιος και σκύψε ελαφρώς μπροστά του. Μόνο προσέξτε μην σας ακούσουν!

Στάση 7

Και φτάσαμε στην έβδομη και τελευταία στάση, γιατί όπως ξέρεις τα καλά σου τα αφήνουμε για το τέλος! Πες στον σύντροφό σου να κάτσει όρθιος και πήδα στην αγκαλιά του. Είναι μια στάση που σίγουρα θα απολαύσετε!

Όπως και να ‘χει εμείς σου προτείνουμε να τολμήσεις να το ζήσεις!

Διαβάστε επίσης:

Σεξ στην παραλία; Ναι αλλά με προσοχή!

Μέρη που πρέπει να κάνεις σεξ κάποια στιγμή στη ζωή σου!

Photo: marymary