4 +1 σκέψεις που είναι φυσιολογικό να κάνεις πριν το σεξ!

LIKE US ON FACEBOOK

Το σεξ μπορεί να είναι διασκεδαστικό αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι και αμήχανο και να σου δημιουργεί άγχος. Πριν φρικάρεις, διάβασε τις σκέψεις πριν το σεξ που όλοι κάνουμε και είναι φυσιολογικό.

Μην ανησυχείς δεν είναι μόνο το δικό σου μυαλό που κάνει περίεργες σκέψεις, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση και θα βρεθούμε ξανά. Οι απορίες σου και οι σκέψεις πριν το σεξ είναι φυσιολογικές, εκτός κι αν σου γίνουν εμμονή και δεν σε αφήσουν να το απολαύσεις.

Το να στέκεσαι γυμνός μπροστά σε κάποιον ειδικά για πρώτη φορά μπορεί να σε φέρνει σε αμηχανία και να σκέφτεσαι πώς θα είναι η πρώτη φορά, πώς θα είναι ο σύντροφός σου, πώς θα είσαι εσύ κι αν θα καταφέρεις να φτάσεις σε οργασμό. Μην τρελαίνεσαι όλα αυτά είναι φυσιολογικά λένε οι ειδικοί!

Σκέψεις πριν το σεξ που δεν πρέπει να σε φρικάρουν!

Πώς είμαι;

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το πώς δείχνουν πριν το σεξ, πώς είναι το σώμα τους. Αλλά αν κάνεις focus στο σώμα σου, αυτό πιθανότατα θα αποσπάσει την προσοχή σου και δεν θα το ευχαριστηθείς.

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι ο σύντροφός σου λίγο ενδιαφέρεται για το σώμα σου εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μη σε νοιάζει πώς είναι το σώμα σου, τα μαλλιά σου κι αν σου έχει φύγει το makeup.

Θα είμαι καλή;

Πριν το σεξ συνήθως αγχώνεσαι για το αν θα είσαι καλός. Είναι σκέψεις που όλοι κάνουμε και ο σύντροφος που έχεις απέναντί σου τις κάνει. Αναρωτιέσαι αν θα καταφέρεις να κάνεις τον άλλον να το απολαύσει, αν θα του αρέσει κι αν τελικά θα σου αρέσει και σένα.

Όταν είσαι γυμνός, είσαι πιο ευάλωτος και είναι λογικό να κάνεις τέτοιες σκέψεις που μερικές φορές σε τρομάζουν. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το!

Είμαι όντως σε mood;

σκέψεις πριν το σεξ

Όταν μια γυναίκα δεν νιώθει καλά με το σώμα της, δεν νιώθει σέξι. Και όταν τα σκέφτεσαι όλα αυτά είναι λογικό να νομίζεις πως δεν έχεις διάθεση για σεξ.

Γεμίζεις με ανασφάλειες και αμφιβολίες ενώ δεν υπάρχει λόγος! Αν απ’ την άλλη αν όντως δεν θέλεις, μπορείς να δεις Netflix. Εναλλακτικές υπάρχουν!

Νιώθω άνετα;

Αυτή η σκέψη ίσως είναι λιγότερο φυσιολογική αλλά είναι μια καλή πρακτική για να δεις αν όντως νιώθεις άνετα. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι είσαι εντάξει και νιώθεις άνετα με τον άλλον, πριν γίνει. Και έτσι θα έχεις μια ευχάριστη εμπειρία που δεν θα μετανιώσεις ποτέ!

Και στο να νιώθεις άνετα εκτός από τον σύντροφο και την οικειότητα που έχετε, σημαντικό ρόλο παίζει και το περιβάλλον και οι συνθήκες, τα οποία μπορείς εσύ να κάνεις ιδανικά!

Θα φτάσω σε οργασμό;

σκέψεις πριν το σεξ

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται αν θα το απολαύσουν κι αν θα φτάσουν στον πολυπόθητο οργασμό. Και αυτό είναι φυσιολογικό. Ένα καλό σεξ, όμως, δεν ισούται πάντα με τον οργασμό και αυτό πρέπει να το έχεις κατά νου.

Δεν μπορείς να προβλέψεις αν θα το ευχαριστηθείς αλλά μπορείς να το επικοινωνήσεις με τον καλό σου και να αυξήσεις τις πιθανότητες.

Ακόμη και στις μακροχρόνιες σχέσεις, μπορεί να υπάρχει μια αβεβαιότητα και αυτό είναι μερικές φορές θετικό. Ωστόσο, μην αφήνεις το άγχος και το μυαλό σου να σου στερήσουν την απόλαυση.

Να είσαι ο εαυτός σου και να έχεις αυτοπεποίθηση!

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο αθόρυβες στάσεις στο σεξ για να μην… ξυπνήσεις τον γείτονα!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved