Σκέφτεται την πρώην του; Οι τρόποι για να το καταλάβεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Μήπως ο καλός σου σκέφτεται την πρώην του;Δεδομένου ότι (δυστυχώς) δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του, πώς θα το καταλάβεις; Τρόποι υπάρχουν, τα σημάδια είναι μπροστά στα μάτια σου κι εσύ απλώς δεν τα βλέπεις.

Κανείς δεν είπε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απλές και ξεκάθαρες, γιατί οι άνθρωποι είναι πολύπλοκοι και δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους με ειλικρίνεια. Κι εσύ αναρωτιέσαι μήπως σκέφτεται την πρώην του, γεμίζεις με αμφιβολίες και δεν γνωρίζεις πώς να το διαχειριστείς.

Αν σκέφτεται την πρώην του,  όσο καλά κι αν το κρύβει, τα σημάδια υπάρχουν κι εσύ μπορείς απλώς να τα δεις.

Σκέφτεται την πρώην του; Έτσι θα το καταλάβεις!

Μιλάει για την πρώην του

Αυτό είναι άσχημο και το γνωρίζουν όλοι. Μη μιλάς για πρώην, είναι σαν ένας άγραφος κανόνας. Το να μιλάς για την/τον πρώην δεν είναι πάντα άσχημο, αλλά όταν αυτό γίνεται σε μεγάλη συχνότητα ή με μια νοσταλγική διάθεση, τότε σίγουρα είναι κακό.

Αν τα συναισθήματά του όταν μιλάει για τον χωρισμό του ή για τσακωμούς είναι έντονα -θετικά ή αρνητικά- τότε δείχνει πως ακόμη έχει μερικά συναισθήματα.  Δεν σε ενδιαφέρει τι κάνει η πρώην του, αν έχει προχωρήσει στη ζωή της, πώς βίωσε τον χωρισμό και ούτε τον καλό σου θα έπρεπε να τον νοιάζει.

Επικοινωνεί μαζί της

Μα θα μου πεις ότι σε αυτήν την περίπτωση είναι ξεκάθαρο πως την σκέφτεται, Όχι ακριβώς. Το πρόβλημα είναι όταν επικοινωνεί μαζί της και να σου το κρύβει και σου το κρύβει γιατί υπάρχει λόγος.

Θα μου πεις και «πώς θα το καταλάβω;» αν σου πει πως μιλάνε αραιά και πού, αν δεν σου δίνει μια ξεκάθαρη απάντηση, τότε κάτι δεν πάει καλά. Μπορεί να συζητούν για τον χωρισμό, μπορεί κάποιος να θέλει επανασύνδεση και σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να γνωρίζεις τι ακριβώς συμβαίνει.

Σε συγκρίνει με την πρώην

Αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Όταν ο σύντροφός σου σε συγκρίνει με την πρώην -είτε για καλό, είτε όχι- δεν είναι καλό σημάδι.

Δεν είναι ωραίο να συγκρίνεις κάποιον με κάποιον άλλον, ειδικά όταν αυτός ο άλλος είναι ο πρώην. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να δείξεις ξεκάθαρα την ενόχλησή σου, γιατί ο καλός σου μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να το συζητήσεις μαζί του, να ξέρεις πώς νιώθεις, ώστε να μπορείς να «κινηθείς» ανάλογα. Πού καταλήγουμε πάλι; Πώς η επικοινωνία είναι το παν!

Διαβάστε επίσης:

Πώς ξεπερνάς έναν χωρισμό από μια σχέση που δεν ήταν ακριβώς σχέση;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved