Σεξ στο αμάξι; Τα tips για να το κάνεις σωστά!

LIKE US ON FACEBOOK

Το σεξ στο αμάξι μπορεί να σου θυμίζει και λιγάκι τα ανέμελα, φοιτητικά σου χρόνια αλλά δεν αποκλείεται και να σου συμβεί μεγαλώνοντας… Τι πρέπει, όμως, να προσέξεις αν θέλεις να είναι… πετυχημένο;

Σεξ στο αμάξι: Οι περισσότεροι το έχουν δοκιμάσει με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία. Άλλους τους εξιτάρει ενώ μερικούς δεν τους βολεύει καθόλου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως είσαι πολύ κοντά με τον άλλον… πάρα πολύ κοντά και αυτό το κάνει λιγάκι πιο ενδιαφέρον αφού ο χώρος είναι πολύ μικρός.

Τα tips για το σεξ στο αμάξι που πρέπει να έχεις κατά νου

Η περιοχή

Μεγάλη προσοχή στο πού θα παρκάρετε το αυτοκίνητο. Σίγουρα θέλεις να είναι σε μια απομονωμένη αλλά και ασφαλής περιοχή γιατί πολλά ακούγονται! Θέλεις να είσαι μακριά από τα μάτια των περαστικών αλλά όχι κι εντελώς απομονωμένα ώστε να μπορείς να σωθείς και να φύγεις γρήγορα σε μια περίπτωση ανάγκης.

Μερικά καλά σημεία είναι ένα σχεδόν άδειο πάρκινγκ, ένα άδειο σημείο επειδή όλοι έχουν πάει σε μια συναυλία ή ένα παιχνίδι που βρίσκεται κοντά ή κοντά σε ένα κάμπινγκ.

Τα ρούχα

Μα θα μου πεις θα είναι κάτι που δεν το έχεις κανονισμένο αλλά θα προκύψει. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές το έχεις στο μυαλό σου και καλό θα ήταν να προνοήσεις. Καλύτερα να φοράς άνετα ρούχα, όπως ένα φόρεμα ή μια φούστα (και όχι τζιν) ώστε να μπορούν να αφαιρεθούν και πιο εύκολα ή να μην αφαιρεθούν και… καθόλου.

Πρέπει να είστε σε εγρήγορση σε περίπτωση που κάποιος περαστικός περάσει από το σημείο.

Επικοινωνία

Όπως συμβαίνει για κάθε ερωτική εμπειρία, φρόντισε να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου από πριν, να το συζητήσετε για το πώς το βλέπετε και τι ακριβώς περιμένετε από όλη την… ιστορία!

Μπορεί ο σύντροφός σου να μην είναι τόσο περιπετειώδης όσο εσύ και ίσως να μην του αρέσει αυτή η εμπειρία.

σεξ στο αμάξι

Φωτισμός

Αν υποθέσουμε πως δεν θα το κάνεις μέρα μεσημέρι, τότε θα ήταν καλό να έχετε έναν μικρό φωτισμό στο αυτοκίνητο ώστε να βλέπετε και τι… κάνετε και να μην έχετε απρόοπτα! Φυσικά, αν θέλετε να είστε στο απόλυτο σκοτάδι έχει και αυτό τον ερωτισμό του, ενώ το εξωτερικό φως (από κάποια λάμπα ενδεχομένως) δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες.

Ο ιδρώτας

Επειδή ο χώρος είναι ΤΟΣΟ μικρός είναι λογικό να ιδρώσετε πολύ! Προκειμένου αυτό να μη γίνει αηδιαστικό… και να μπορείτε να πάρετε μια ανάσα, αφήστε το air condition στο αυτοκίνητο ανοιχτό και κλείστε φυσικά τα παράθυρα!

Πειραματιστείτε σε διαφορετικά σημεία

Μπορεί να έχεις προσπαθήσει να ξαπλώσεις στη θέση του συνοδηγού ή να έχετε ρίξει τα μπροστινά καθίσματα ώστε να έχετε περισσότερο χώρο. Όπως κι αν έχει είσαι πιο κοντά φυσικά και συναισθηματικά με τον άνθρωπό σου και μπορείτε να δοκιμάσετε ό,τι σας βολεύει καλύτερα χωρίς φυσικά να τραυματιστείτε!

Ποια είναι οι ιδανικές στάσεις για σεξ στο αμάξι;

Cargirl ή Reverse Cargirl

σεξ στο αμάξι

Ο σύντροφός σου κάθεται στο πίσω κάθισμα κι εσύ ανεβαίνεις πάνω του. Είναι μια εύκολη στάση και απολαυστική καθώς έχεις περισσότερο τον έλεγχο και μπορείτε να ικανοποιηθείτε και οι δύο.

σεξ στο αμάξι

Ή… εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις την reverse cargirl δηλαδή, να είσαι πλάτη στον σύντροφό σου και με αυτόν τον τρόπο τον βοηθά να σε ακουμπά πιο άνετα στα σημεία που θέλει.

Doggy

σεξ στο αμάξι

Ακόμη μια στάση που μπορείς να κάνεις στο αμάξι. Εφόσον δεν χωράς να ξαπλώσεις είναι η καλύτερη στάση που θα ικανοποιήσει και εσένα και τον σύντροφό σου. Είναι μια στάση… win-win.

Το doggy style μπορείτε να το εφαρμόσετε στα πίσω καθίσματα!

Om

σεξ στο αμάξι

Η στάση Om είναι μια ταντρική στάση στο σεξ, η οποία περιλαμβάνει πιο αργή κίνηση και δεν έχει τόση ένταση. Αν ο ρομαντισμός είναι το στοιχείο σας, αυτή η στάση θα γίνει η αγαπημένη σας.

Ο σύντροφός σου μπορεί να καθίσει στο κάθισμα σταυροπόδι (στυλ yoga) και στη συνέχεια κάθισε πάνω του face to face. Τύλιξε τα πόδια σου γύρω του και πάρτε αγκαλιά ο ένας τον άλλον.

Διαβάστε επίσης:

Νομίζεις ότι αυτά μετράνε για αυτόν στο σεξ; Απατάσαι!

Photos: EMILY SCHIFF-SLATER

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved