Οι άνδρες θεωρούν πως δεν μπορούν να καταλάβουν μια γυναίκα, καθώς είναι μυστηριώδης και απρόβλεπτη και δεν μπορούν να μπουν ούτε για λίγο στο μυαλό της και να καταλάβουν τι σκέφτεται. Ποιοι είναι οι λόγοι που χωρίζει μια γυναίκα;

Ναι, μια γυναίκα μπορεί να πάρει τα πράγματά της και να φύγει ακόμη κι αν αγαπά έναν άνδρα. Και αυτό ένας άνδρας δεν θα το καταλάβει ποτέ. Ποιοι είναι οι λόγοι που χωρίζει μια γυναίκα; Είναι πολλοί!

Ποιος είπε ότι οι σχέσεις είναι εύκολες; Δεν είναι και αυτό το έχουμε βιώσει οι περισσότεροι. Και μια γυναίκα μπορεί να εγκαταλείψει τον σύντροφό της ακόμη κι αν τον αγαπά.

Ποιοι είναι οι λόγοι που χωρίζει μια γυναίκα;

Δεν μπορεί να βασιστεί πάνω του

Κάθε γυναίκα αγαπά την ελευθερία αλλά θέλει να μπορεί να βασιστεί σε έναν άνθρωπο. Και υπάρχουν περίοδοι κατά τις οποίες μια γυναίκα θέλει έναν άνδρα, όπως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μιας σοβαρής κατάστασης που μπορεί να προκύψει. Κι αν δεν νιώθει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σου, τότε θα λήξει τη σχέση.

Δεν νιώθει ότι είναι η μια και μοναδική

λόγοι που χωρίζει μια γυναίκα

Και αυτό δεν σημαίνει ότι ο καλός της μπορεί να την απατά. Σημαίνει ότι μπορεί να μην της δίνει τη σημασία που θέλει, να μην την έχει ως προτεραιότητα γιατί ενδεχομένως είναι απορροφημένος από τη δουλειά ή τον απασχολούν άλλα ζητήματα.

Της δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα

Αν μια γυναίκα νιώθει δυστυχισμένη στη σχέση, αν ο καλός της είναι μονίμως αρνητικός και δεν δοκιμάζουν νέα πράγματα, τότε θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει, ειδικά αν δεν μπορεί να αλλάξει αυτήν την κατάσταση.

Δεν είναι σίγουρη για το τι θέλει ο άλλος

Λόγοι που χωρίζει μια γυναίκα

Δεν μπορείς να εξαρτάσαι από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν και δεν έχουν ένα πλάνο για τη ζωή. Η γυναίκα θέλει να θαυμάζει τον άνθρωπο που είναι μαζί της, θέλει ο άνθρωπός της να έχει στόχους και να τον βλέπει να πηγαίνει ψηλά, να τον καμαρώνει.  Δεν θέλει κάποιον που είναι μέσα στην αμφιβολία και αλλάζει γνώμη και θέση κάθε λίγο και λιγάκι.

Τα σχέδια για το μέλλον δεν είναι κοινά

To μέλλον είναι κάτι που όλους μας προβληματίζει. Θέλεις, όμως, με τον άλλον να πορεύεστε μαζί. Αν μια γυναίκα θέλει τα ταξίδια κι ένας άνδρας θέλει παιδιά και οικογένειά, τότε κάπου οι στόχοι και τα όνειρα δεν συμβαδίζουν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση.

Διαβάστε επίσης:

“Χωρίζουμε”! Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το πεις, σύμφωνα με τους ειδικούς

Illustrated by Natalia Kulakova and Marat Nugumanov