Ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια σχετικά με τον έρωτα, είναι να βρεθεί κάποιος που να έχει παρόμοιους στόχους με εσένα όταν πρόκειται για μια σχέση. Η εύρεση ενός ατόμου που να θέλει τα ίδια πράγματα με σένα μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Η αρχή κάθε σχέσης είναι πραγματικά μια δοκιμαστική περίοδος. Αν και δεν είναι μυστικό ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν διαφορετικά πράγματα, οι σχέσεις συχνά καταλήγουν να είναι αυτά τα μεγάλα, περίπλοκα πράγματα που πραγματικά δεν πρέπει να είναι τόσο περίπλοκα όσο τα κάνουν οι άνθρωποι. Στην ουσία υπάρχουν μόνο 8 ιδιότητες οι οποίες έχουν πραγματική σημασία σε μία σχέση. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις αν η σχέση σου είναι υγιής!

σχέση σου είναι υγιής

Αν η σχέση σου είναι υγιής, θα πρέπει να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά!

  • Εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη είναι βασική ιδιότητα σε οποιαδήποτε σχέση. Πρέπει να είσαι σε θέση να εμπιστευτείς το άλλο σου μισό, όχι μόνο να είσαι πιστή αλλά και να λαμβάνεις καλές αποφάσεις μόνη σου – να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για το πώς αυτές οι αποφάσεις μπορεί να επηρεάσουν εσένα και τη σχέση σου.

  • Συντροφιά

Οι καλύτερες σχέσεις είναι αυτές που αναπτύσσονται από φιλίες. Μια σειρά από αποτυχημένα ραντεβού στο Tinder σου μαθαίνει ότι αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας άντρας με τον οποίο θα έχεις μία σταθερή φιλία. Πρέπει το άλλο σου μισό να είναι ο καλύτερος φίλος σου.

  • Ειλικρίνεια

Όσο είναι ο σύντροφος σου ειλικρινής δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι. Και αυτό ισχύει για κάθε κατάσταση που συναντάς κατά τη διάρκεια της σχέσης σου.

σχέση σου είναι υγιής

Pixabay
  • Περιπέτεια

Χρειάζεσαι έναν σύντροφο που πάντα να έχει όρεξη για περιπέτεια. Κάποιος που είναι αυθόρμητος και θέλει να δοκιμάζει νέα πράγματα. Είτε πρόκειται για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο σε ένα απομονωμένο κάμπινγκ ή ένα εβδομαδιαίο ταξίδι στην Ευρώπη, θες κάποιον που μπορεί να ταξιδέψει μαζί σου και να θέλει να δει τον κόσμο μαζί σου.

  • Χιούμορ

Η αίσθηση του χιούμορ είναι ίσως η πιο σημαντική ιδιότητα για σένα. Είναι ειλικρινά ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο και χρειάζεσαι κάποιον που μπορείς να γελάς μαζί του. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να χειριστείς εφόσον μπορείς να βρεις έναν τρόπο να γελάτε μαζί.

  •  Ανεξαρτησία

Η διατήρηση μιας σχέσης σημαίνει μερικές φορές να βάζεις προτεραιότητα κάποιον άλλο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις ένα μέρος της ζωής σου ξεχωριστά.

  • Υπομονή

Για να διατηρηθεί μία σχέση στον χρόνο χρειάζεται υπομονή και από τις δύο πλευρές. Πρέπει να κάνεις υπομονή με τον σύντροφο σου γιατί η αγάπη έρχεται με τον χρόνο. Πρέπει να υπομείνεις τις δύσκολες στιγμές που περνάει και να του σταθείς, έτσι θα δυναμώσει η σχέση σας.

Δες ακόμα:

Τα σημάδια ότι δεν είσαι ευτυχισμένη σε μια υγιή σχέση

Photo: Pexels